Nyhedsbrev november 2014

I nyhedsbrevet kan du læse om:

  • Krydstogtsturisme og erhverv i Dragør
  • Informationsmøde om Jul i Dragør
  • Referat af gå-hjem-mødet om BedreBolig
  • Nye medlemmer

Krydstogtsturisme og omsætning i Dragør
Dragør Erhverv inviterer i november til gå-hjem-møde om krydstogtsturisme. Mødet holdes hos Café Dragør Sejlklub, Strandlinien 1B, onsdag den 26. november 2014 kl. 17.30 – 20.30.

Claus Bødker fra Cruise Copenhagen Network fortæller, hvordan krydstogtstrafikken udvikler sig – og hvad Dragørs erhvervsdrivende kan gøre for at blive mere attraktiv for krydstogtsgæsterne.

Charlotte Mathiassen fra Café Dragør Sejlklub fortæller om hendes oplevelser med at starte café i sejlklubben, og hvad hun forventer sig af fremtiden.

Læs mere om gå-hjem-mødet her

Informationsmøde om Jul i Dragør
Produktionschef Bo Mortensen fra DR fortæller om, hvordan den nye DR julekalender “Tidsrejsen” blev til i Dragør sidste år. Der vil også være information, om hvordan byen forbereder sig på ekstra mange julegæster som følge heraf. Hør bl.a. om årets julemarked, de mange juleaktiviteter, praktiske forberedelser og PR/markedsføring.

Mødet foregår i Borgerforeningen den 17. november kl. 20. Læs mere

Referat af gå-hjem-mødet om BedreBolig
I oktober holdt Dragør Erhverv gå-hjem-møde hos Entreprenørfirmaet Strømberg & Sahl. Mødet var arrangeret i samarbejde med kommunen og Energistyrelsen. Styrelsen præsenterede den nye ordning ”BedreBolig”, som skal gøre det nemt for boligejere at energirenovere. Ordningen tilbyder en gratis rådgiveruddannelse for håndværkere, arkitekter og ingeniører og en oplysningskampagne, som netop er begyndt.

Blandt de første BedreBolig-rådgivere er der ingen fra Dragør, og netop derfor inviterede Dragør Kommune og Dragør Erhverv til informationsmøde.

Klik her for referatet og se billeder fra mødet

Nye medlemmer
Antallet af medlemmer i Dragør Erhverv vokser fortsat. Vi er nu den største erhvervsforening i Dragør med mere end 60 medlemmer. Alene i 2014 er der indtil nu kommet mere end 25 nye medlemmer.

I denne måned kan vi sige velkommen i foreningen til ejendomsfirmaet Aqua Domus, der har fokus på ejendomme ved vandet eller på vandet, og Royal Golf Club, en første klasses international mesterskabs golfbane, ejet af Morten Sundberg fra Dragør.

Bliv medlem