Gå-hjem-møde krydstogtsturisme og erhverv i Dragør

Krydstogtsturisme og erhverv i Dragør

Sammen med Café Dragør Sejlklub holder vi gå-hjem-møde og sætter fokus på krydstogtsturismen. Mødet holdes hos Café Dragør Sejlklub, Strandlinien 1B, onsdag den 26. november 2014 kl. 17.30 – 20.30.

Claus Bødker, Cruise Copenhagen Network, kommer og fortæller os, hvordan krydstogtstrafikken udvikler sig – og hvad Dragør og byens restauranter, butikker og andre erhvervsdrivende kan gøre for at give turisterne en endnu bedre oplevelse og skabe mere forretning.

Charlotte Mathiassen fra Café Dragør Sejlklub fortæller, hvordan hun har oplevet det at starte café i sejlklubben. Hvordan hun synes, at byen og turisterne har taget imod den nye café, og hvad hun forventer sig af fremtiden.

Derefter byder Dragør Erhverv på lidt at spise og drikke, og der er tid til at netværke og skabe nye forretningsmuligheder.

Erhvervsledere med virksomhed og/eller privatadresse i Dragør er velkommen med hver 2 personer– arrangementet er gratis for medlemmer af Dragør Erhverv, mens andre betaler 50 kr. pr. deltager. Tilmelding er nødvendig og tildeles efter først til mølle ved email til: kontakt@dragoer-erhverv.dk

Claus Bødker
Claus Bødker

Udsigt Dragør 005flyers