Nyhedsbrev februar 2015

Læs om:

  • Generalforsamling og Dragør Revy
  • Erhvervsstøtteordninger er en jungle
  • Jul i Dragør blev en succes
  • Nye medlemmer
  • Ny kommunal direktør i Dragør
  • Seneste gå-hjem-møde hos VIVA en succes

Generalforsamling og Dragør Revy
Dragør Erhverv inviterer medlemmer til ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 kl. 18.00 på Dragør Fort, Prins Knuds Dæmning 2, Dragør. Her byder foreningen også på to-retters menu og Dragør Revyens 90-års jubilæum – billetter til revyen tildeles medlemmer med ledsager efter først til mølle-princippet.
Læs mere

Erhvervsstøtteordninger er en jungle
Rapporten fra konsulenthuset Iris Group viser, at der findes 120 forskellige støtte- og vejledningsordninger for virksomheder i Østdanmark. De mange ordninger kan være uoverskuelige at sætte sig ind, især for små- og mellemstore virksomheder.
Læs mere

Mange besøgende til Jul i Dragør
Sammen med foreninger, forretninger og frivillige lykkedes det for Dragør kommune at tage rigtigt godt imod de mange turister, som kom til byen i december for at se, hvor tidsrejsen var optaget. Byen fik rekordbesøg til Dragørs julemarked og bag om Tidsrejsen aktiviteterne.

Med professionel markedsføring og PR fik Jul i Dragør sin egen identitet med design og logo, der skaber genkendelighed, når traditionen fortsætter næste år. Jul i Dragør opnåede masser af omtale på tryk, online, socialt, i radio og tv. Facebook-siden “Jul i Dragør” engagerede mere end 170.000 mennesker, og hjemmesiden Visit Dragør lå på Visit-top 10 i december.

Se:
Jul i Dragør på Facebook
Jul i Dragør på Visit Dragør

Velkommen til nye medlemmer
Vi er glade for at byde velkommen til MainBrain og Dragør Fort som nye medlemmer i Dragør Erhverv.

Velkommen til ny kommunaldirektør i Dragør
Dragør Erhverv ønsker Dragørs nye kommunaldirektør Kenneth Kristensen velkommen og tillykke med jobbet. Kenneth Kristensen kommer fra en stilling som direktør og konstitueret kommunaldirektør i Hørsholm Kommune.
Læs mere

Seneste gå-hjem-møde var en succes
Opbakningen til det seneste gå-hjem-møde var stor. Det samme var spørgelysten, da revisionshuset Gutfelt og restaurant Viva var værter ved mødet i januar, som satte spot på regnskab, skat, pension, generationsskifte og juridiske forhold i virksomhederne.
Læs mere og se billeder