Forretning på nettet

Fyraftensmøde: Er verden større end Dragør?

Erhvervsdrivende og interesserede mødte glade op til fyraftensmøde arrangeret af Dragør Erhverv. Menuen stod på debat og fif til, hvorledes internettets mange muligheder kan være med til at booste den erhvervsdrivendes forretning.

Dragør Erhverv samlede onsdag aften den 9. oktober byens erhvervsliv til en snak om at drive forretning på nettet. I alt var 25 deltagere samlet til debatten, som foregik i fine nyistandsatte konferencelokaler stillet til rådighed af Badehotellet. Aftenens tema blev præsenteret af formanden for Dragør Erhverv, Rasmus Nielsen, der glædeligt konstaterede et spændt ventende fremmøde fra lokallivet.

Peter Vendelby Flex Media kom med mange gode råd til, hvordan man som virksomhed kan opnå en succesfuld forretning gennem online salg.

SE PETERS PRÆSENTATION HER

Han udfordrede forsamlingen, og der blev en livlig debat blandt de fremmødte. Debatten blev krydret med personlige erfaringer, og lokale virksomheder fremlagde deres gode og dårlige erfaringer med hjemmesider. Deltagerne var yderst aktive, og debatten fortsatte således både i pausen og efter mødet, hvor det i mellemtiden var muligt at forsyne sig. Alle deltagerne havde egne hjemmesider, og fem havde gjort sine erfaringer med at sælge produkter og service gennem webshops.

Aftenen sluttede af med håndtryk og kram, efter hvad der synes at have været et tilfredsstillende møde både hvad angår nyttig information og nye bekendtskaber. Dragør Erhverv takker de fremmødte for deres medvirken til en hyggelig og inspirerende aften, og glæder sig allerede til igen at byde velkommen.

I november sættes fokus på det kommende kommunalvalg i Dragør. For mere information om fremtidige arrangementer henvises til dragoer-erhverv.dk/kalender/.