Inspiration til iværksættere i Dragør

I samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden og Sparringspartnerne afholdt Dragør Erhverv den 12. juni en workshop om sparring til vækst for virksomheder i Dragør. Workshoppen startede med dagens ret på Dragør Badehotel, og derefter kom de to foredragsholdere på.

Sparringspartnernes formand, Niels Buchholst, fortalte om, hvilke opgaver iværksættere skal prioritere og, hvilke de med fordel kan outsource. Fremtiden er salg på nettet, og her skal de danske virksomheder satse stort og tænke internationalt fra starten. Ifølge Niels Bucholst er det også en god idé at finde inspiration hos svenskerne, da de er længere fremme i forhold til succesraten blandt nystartede virksomheder. I Sverige er der nemlig 90 procent af nystartede virksomheder, der stadig er i fuld gang efter tre år, hvor det i Danmark kun er 40 procent.

Vækstchef fra Erhvervshus Hovedstaden, Flemming Troelsen, fulgte efter og fortalte om, hvilke muligheder iværksættere i Dragør har for at få hjælp til at starte ny virksomhed. Yderligere forklarede han, hvordan etablerede virksomheder med potentiale til vækst kan få sparring til at sikre vækst og udvikling.

Se billeder fra aftenen herunder.