Vibrugerdragør.dk skal hjælpe lokale virksomheder

Et nyt initiativ skal hjælpe det lokale erhvervsliv igennem en udfordrende periode. Alle virksomheder der driver en eller anden form for forretning i Dragør, vil gennem hjemmesiden vibrugerdragør.dk kunne få en række varer, tilbud og ydelser eksponeret overfor kommunens indbyggere.

De mange restriktioner, der er blevet indført i Danmark for at forebygge udbredelsen af coronavirus har medført, at mange butikker, restauranter, behandlere og andre virksomheder enten har lukket fysisk eller nu må drives med begrænset mulighed for kundekontakt, salg og service.

Sammen med Dragør Kommune og Dragør Nyt etablerer Dragør Erhverv vibrugerdragør.dk, der efter planen vil være i luften i løbet af april og foreløbig være aktiv frem til udgangen af juli. Det vil være gratis for virksomhederne at benytte siden i perioden, og det vil være muligt at linke til egen webshop og hjemmeside.

Ønsker du at få din virksomhed præsenteret på vibrugerdragør.dk, så send en mail til info@vibrugerdragør.dk. Du vil herefter modtage informationsmateriale.

Det kræver ingen tekniske evner at være med. Den praktiske drift og opsætning foretages af Dragør Nyt.

I Dragør står vi sammen – hver for sig
Deltag i konkurrencen om at få flere til at handle lokalt ved at købe det nye Dragør-krus – og vind et gavekort på 200 kr. Læs mere her.