Vækstvirksomheder i det sunde og det søde

Onsdag den 8. november besøgte en kreds af Dragørs Erhvervsledere PRO Workout, for at høre om en af byens hurtigst voksende virksomheder.

Jan Larsen fortalte om, hvordan virksomheden på mindre end et år er vokset fra at have omkring 300 aktive medlemmer til i dag at have langt over 1.000, der træner i det nye sundhedshus på A.P. Møllers Allé:

Flytning har givet medvind til forretningen
”Det har været en stor gevinst for os at flytte fra lokalerne over Netto og til vores nye omgivelser. Vi har fået nogle meget bedre faciliteter, og har haft behov for at ansætte mere en 20 nye instruktører,” fortalte han. Gæsterne blev også vist rundt i lokalerne, hvorefter en af Dragørs nye virksomhedsejere og nyudklæggede TV-stjerner tog over og fortalte om sit eget væksteventyr.

Succes med kager bagt fra bunden
Katrine Foged Thomsen startede for knap 10 år siden Grannys House i Søborg sammen med sin mand og en af deres bedste venner. Konceptet er et bageri, som ikke går på kompromis med kvaliteten:

”Alle vores brød og kager laves 100 procent fra bunden, og det er sammen med butikkernes stemning af mormors kolonihavehus faldet i kundernes smag,” fortalte Katrine, som i dag driver et større bageri og to udsalgssteder i Søborg samt bageriudsalg i Dragør og på Frederiksberg. I dag er Grannys House en blomstrende forretning med mere end 50 ansatte og vækst i både overskud og bundlinje.

Det er blevet bemærket, sådan at Grannys House i år blev shortlistet til Årets Ejerleder i Region Hovedstaden, ligesom Katrine er blevet prikket af det produktionsselskab, der laver Den store bagedyst for DR1:

”Jeg overvejede det meget, før jeg sagde ja til tilbuddet om at følge i Mette Blomsterbergs fodspor,” sagde hun bl.a. og tilføjede: ”Men jeg endte med at sige ja, fordi jeg elsker bagværk og kager – og alt det gode håndværk, som skal til for at få et godt resultat.”

Undervejs var der smagsprøver fra Grannys House og tid til at netværke.

Billeder fra mødet
Klik på fotos herunder for at se dem i fuldt format:

detsundeogsoede (1) detsundeogsoede (2) detsundeogsoede (3) detsundeogsoede (4)