Nyhedsbrev fra Dragør Erhverv – Januar 2014

Nyhedsbrev fra Dragør Erhverv

Januar 2014

2013 ligger bag os, det var det første hele år i Dragør Erhvervs levetid og der er sket meget siden den spæde start. For erhvervsforeningens vedkommende er vi blandt andet blevet flere medlemmer, der er skabt nye netværk og arbejdet med at styrke det lokale erhvervsliv er i gang på flere områder.

Et af vores vigtigste mål har fra starten været at få ansat en erhvervschef i Dragør kommune, og derfor glæder det os meget, at der nu er truffet politisk beslutning om dette. I den kommende tid vil vi være i dialog med kommunen, så vi sikrer at få ansat en dynamisk person med de helt rette kvalifikationer. Det vil være til gavn for alle, at vi får løftet Dragør langt væk fra den bundplacering, vi har i Dansk Industris analyse af det lokale erhvervsklima. Et godt samspil mellem kommunen og byens erhvervsdrivende er en vigtig brik i de bestræbelser.

Derfor har vi naturligvis også store forventninger til den nye kommunalbestyrelse. Vi har haft en indledende dialog med byens nye borgmester, Eik Dahl Bidstrup fra Venstre, og skal blandt andet snart i gang med engagere os i udformningen af en længe ventet erhvervspolitik. Og mon ikke havneprojektet bliver et af de centrale fokuspunkter, vi skal forholde os til.

I 2014 vil vi invitere til en række nye arrangementer, som både skal inspirere og skabe netværk mellem medlemmerne. Vi kommer tilbage med mere information, når de første datoer er fastlagt. Én dato er dog allerede kendt: Årets generalforsamling afholdes på Dragør Fort torsdag den 27. marts klokken 19. Sæt meget gerne kryds i kalenderen – og overvej om du selv kunne have lyst til at stille op til bestyrelsen. Det er vigtigt, at vi med tiden får en bredt sammensat bestyrelse, som afspejler byens erhvervsliv.

Husk desuden at tilmelde dig Dragør Erhvervs gruppe på Linkedin, hvor du selv kan starte diskussioner og stille spørgsmål.

Det var alt for nu, men vi vender tilbage snart med mere information om årets aktiviteter, fokusområder og udvikling.

De bedste hilsner og god vind i 2014!

Bestyrelsen i Dragør Erhverv

Kryds i kalenderen