Temamøde: CSR – kan socialt ansvar blive en god forretning?

DRAGØR ERHVERV indbyder til møde om:

CSR – kan socialt ansvar blive en god forretning?

Hør hvad Øens Murerfirma A/S får ud af at hjælpe udsatte unge i gang med en karriere. Hør om hvilke muligheder din egen virksomhed har for fx at få praktikanter og hjælpe udsatte medarbejdere – og hør hvordan socialminister Karen Hækkerup mener, at lokale virksomheder kan være med til at gøre en positiv forskel og tage socialt ansvar.

Dragør Erhverv besøger Øens Murerfirma A/S, som har sagt ja til at huse vores kommende tema-møde om virksomhedernes sociale ansvar. Det sker onsdag den 24. april kl. 16.   Med mødet ønsker Dragør Erhverv at sætte fokus på, hvordan både virksomheden og omgivelserne kan få glæde og gavn af socialt ansvar og engagement.

”Vi er stolte af at kunne præsentere vores næste arrangement, og glade for, at både Øens Murerfirma, Karen Hækkerup og nogle eksperter vil medvirke, når vi sætter fokus på om social ansvarlighed kan blive en god forretning,” siger formand for Dragør Erhverv, Rasmus Gundelund Nielsen:

”Jeg håber, at mange af byens virksomheder vil finde det interessant at besøge Øens Murerfirma, som i 2012 vandt CSR People Prize +100 for sit sociale arbejde.”

Dragør Erhvervs besøg hos Øens Murerfirma begynder kl. 16. og slutter kl. 19.30, hvis man vil have en rundvisning i firmaet med også. Ellers er der et tætpakket program om social ansvar i praksis og set fra politisk hold. Jan Elving, som er stifter og ejer i Øens Murerfirma, er vært ved arrangementet og vil lægge ud med at fortælle om, hvorfor har virksomheden i gennem årene arbejdet med social ansvarlighed. Derefter vil adm. direktør René Colding, Øens Murerfirma A/S, fortæller om, hvordan virksomheden gør i praksis og giver gode råd om, hvordan man kommer i gang.

Birgit Kjersner fra HK Consult fortæller om, hvordan man hjælper medarbejdere sikkert ud på den anden side af krise, kritisk sygdom og misbrug. Camilla Kornerup fra Ballisager fortæller, hvordan akademikere i praktik og videnpilot kan styrke virksomheden.

Endeligt har Socialminister Karen Hækkerup (S) sagt ja til at komme og fortælle, hvordan hun mener, at mindre virksomheder være med til at gøre en positiv forskel og tage socialt ansvar? Programmet er tilrettelagt sådan, at der bliver mange pauser og mulighed for at stille spørgsmål og netværke undervejs.

Der vil være lidt kaffe og sødt ved mødets start og en sandwich samt lidt at drikke ved mødets afslutning, som er kl. 19 – derefter kan man blive lidt endnu, for at få en rundvisning i Øens Murerfirmas lokaler.

Det er gratis at deltage i mødet men, tilmelding er nødvendig: Alle virksomheder eller virksomhedsejere med adresse i Dragør Kommune kan deltage i mødet med op til to personer – tilmelding nødvendig. Der er begrænset deltagerantal, og medlemmer af Dragør Erhverv har fortrinsret. Tilmelding hos dorit@dragoer-erhverv.dk.

Se pdf-program