Teamarbejde på havet

Teamarbejde på havet

Dragør Erhverv holder matchrace for byens erhvervsledere sammen med Dragør Sejlklub. Det kommer til at foregå i havets hurtigste og mest udfordrende sejlbåde med rig mulighed for at lære hinanden bedre at kende, networke og få et godt grin.

Hvert hold vil bestå af fire deltagere, der sammen med en instruktør/skipper fra Dragør Sejlklub dyster mod de andre om at komme først i mål. Deltagerne behøver ikke at have nogen erfaring med at sejle. Kapsejladsen gennemføres og styres professionelt af sejlklubbens dommere, instruktører og hjælpere, så alle kan få en fantastisk oplevelse.

Arrangementet finder sted lørdag den 22. august kl. 13. Sæt kryds i kalenderen og inviter din kollega med til en sjov dag på arbejde med fokus på teamarbejde og netværk for erhvervsledere.

Arrangementet er fortrinsvis for medlemmer af Dragør Erhverv, og der er plads til 20 deltagere på vandet, som bliver fordelt efter først til mølle-princippet. Husk fodtøj med lyse såler, da mørke såler sætter mærker på båden. Erhvervsledere, som ikke sejler, kan følge dysten fra land og være med til den efterfølgende spisning.

Program:

  • Briefing og klargøring kl. 13.00
  • Matchrace kl. 14.00 – 17.00
  • Spisning kl. 18.30

Deltagelse og tilmelding:
Erhvervsledere med virksomhed og/eller privatadresse i Dragør er velkommen med hver to personer. Hvis man er flere fra én virksomhed, kan det arrangeres mod betaling. Arrangementet er gratis for medlemmer af Dragør Erhverv. For øvrige deltagere koster det 50 kr. pr. deltager. Tilmelding er nødvendig, uanset om I ønsker at være i vand eller på land. OBS. Angiv tydeligt hvor mange deltagere I bliver, og hvor mange der ønsker at sejle.

Tilmelding foregår ved e-mail til: kontakt@dragoer-erhverv.dk

European Match Race Championship