Stort fremmøde til borgmesterens nytårskur

Eik Dahl Bidstrup ønskede Dragørs erhvervsledere godt nytår

Onsdag den 25/1 var Dragør Erhvervs medlemmer og andre erhvervsledere fra Dragør inviteret til borgmesterens nytårskur i Pakhuset på Dragør Havn.

I omegnen af 30 lokale erhvervsfolk og politikere mødte op for at hilse på hinanden og på vores borgmester.

Eik Dahl Bidstrup glædede sig over det gode samarbejde med Dragør Erhverv, de mange fælles aktiviteter og den gæstfrihed, som han og kommunens erhvervs- og turismechef, Claus Rex, møder på besøg hos Dragørs virksomheder:

”Vi har nået meget i 2016, og vi skal fortsætte den gode udvikling i år. Vi har mange dygtige iværksættere i byen og kan glæde os over, at tre af sidste års Gazellevirksomheder kommer fra Dragør. Desuden har Dragør en fin rekord med en national fjerdeplads blandt alle kommuner, når man ser på, hvor procentvis mange flere private jobs der er skabt i kommunen de seneste 10 år,” sagde han bl.a., inden han ønskede alle et godt nytår og gave ordet til Dragør Erhvervs formand, Rasmus Gundelund Nielsen.

Også Rasmus takkede for det gode samarbejde og de rammer, som Dragørs politikere og embedsmænd skaber for udvikling af erhverv i byen:

”I Dragør Erhverv vil vi fortsat arbejde på at samle og inspirere Dragørs virksomheder, og vi er glade for den ressource vi har fået i Claus, som kan hjælpe med nogle lidt mere langsigtede projekter. Vi har også med glæde noteret, at mange lokale virksomhedsejere allerede har benyttet tilbuddet om gratis sparring hos Sparringspartnerne, som vi sammen med kommunen har fået etableret en aftale med.”

Billeder fra Nytårskuren:

Nytaarskur 2017 (11) Nytaarskur 2017 (10) Nytaarskur 2017 (9) Nytaarskur 2017 (8) Nytaarskur 2017 (5) Nytaarskur 2017 (2)