Stor interesse for møde om Dragør Kommunes udbud af vedligeholdelse af ejendomme

Stor interesse for møde om Dragør Kommunes udbud af vedligeholdelse af ejendomme

Mere end 40 personer var samlet i Pakhuset på havnen d. 27. april fra kl. 19 for at høre om, hvordan kommunens kommende udbud af vedligeholdelse af kommunale ejendomme vil komme til at foregå.

Dragør Kommune havde dog fornemt sørget for, at Rosenkilde Catering havde kaffe, te og kage klar til de mange deltagere, så de havde noget at varme sig på.

Formand, Rasmus Gundelund Nielsen, bød velkommen til mødet, som foreningen havde arrangeret i samarbejde med Dragør Kommune. Foreningens formål med mødet var dels at sætte spot på, hvordan udbuddet ville komme til at foregå – og dels at opfordre lokale håndværkere til at indgå konsortier, der kan byde på arbejdet, der udbydes i totalentreprise til efteråret.

Mødet begyndte med at afdelingschefen for Teknik og Miljø i Dragør Kommune, Jesper Horn Larsen, fortalte om det kommende udbud, hvor han blandt andet opfordrede håndværkerne og de øvrige fremmødte til at komme med deres bud på, hvad der skal til, for at gøre det interessant for lokale håndværksvirksomheder at byde sammen på en totalentreprise.

Efterfølgende fortalte en advokat fra Udbudsvagten om, hvad det kræver at byde på sådanne totalentrepriser. Dragør Erhverv har indgået en aftale om, at op til to lokale konsortier efterfølgende kan få hver to konsultationer hos Udbudsvagten til forberedelse af deres konkrete bud. Dem der er interesserede i at benytte dette tilbud, kan henvende sig til erhvervs- og turismechef, Claus Rex eller Rasmus Gundelund Nielsen.
Kontaktoplysninger kan findes her.

Se Jesper Horn Larsens oplæg

Dragør Kommunes udbudsbekendtgørelse (prækvalifikation)


Møde om udbud i Pakhuset
UdbudsvagtenMøde om udbudJepser Horn Larsen