Sponsor – til glæde for giver og modtager

Sponsor – til glæde for giver og modtager

Dragør Erhverv inviterer i april måned erhvervsledere til gå-hjem-møde med fokus på sponsorater: Hvad indeholder den gode sponsoraftale, og hvordan sikrer man at både modtager og giver ”får noget for pengene”?

Mødet holdes i samarbejde med Dragør Golfklub. Golfklubbens sponsorer og alle sponsoransvarlige fra Dragørs klubber/foreninger samt erhvervsledere fra Dragør er velkomne.

Gå-hjem-mødet afholdes onsdag den 29. april kl. 17.30 hos Dragør Golfklub, Kalvebodvej 100.

Golfklubbens nye sponsorformand, Geert Aagaard Jensen, fortæller om Dragør Golfklubs tilbud til sponsorerne, og hvordan man forsøger at sikre virksomhederne udbytte af deres sponsorater.

Lau Laursen, Lauren Erhvervsrengøring, fortæller om, hvorfor virksomheden er med i Dragør Golfklub, og hvad klubbens sponsoraktiviteter betyder for virksomheden.

Efter golfklubbens indlæg drøfter de fremmødte i mindre grupper, hvordan sponsoraftaler kan sættes sammen for at tilgodese både giver og modtager. Efter opsummering er der lidt let forplejning og fri networking.

Program:

17.30          Velkommen
Oplæg fra Golfklubben
Oplæg fra Lau Laursen – Sponsors udbytte

18.15          Workshop – Hvordan er det ideelle sponsorsamarbejde?

19.00          Opsamling
Let forplejning og netværk

20.30          Tak for i aften

Erhvervsledere og foreninger/klubber med adresse i Dragør er velkommen med hver 2 personer. Arrangementet er gratis for medlemmer af Dragør Erhverv, Dragør Golfklubs sponsorgruppe og formænd/sponsorkontakter fra Dragørs foreninger. Andre betaler 50 kr. pr. deltager. Tilmelding er nødvendig og sker med e-mail til: kontakt@dragoer-erhverv.dk