Præsentation af den kommende erhvervsstrategi for Dragør Kommune

Præsentation af den kommende erhvervsstrategi for Dragør Kommune

Dragør Kommune og Dragør Erhverv inviterer til informationsmøde om den kommende erhvervsstrategi for Dragør onsdag den 21. oktober, hvor Erhvervs- og turistchef Claus Rex og Dragør Erhvervs formand Rasmus Gundelund Nielsen tager sig af præsentationen.

Dragør Erhverv står bag ønsket om en erhvervsstrategi, som bliver vedtaget i fællesskab mellem kommune og erhverv.

Din mening kan stadig blive hørt
Strategien skal i november vedtages af Kommunalbestyrelsen i Dragør. Præsentationen og mødet den 21. oktober er derfor en god anledning til at stifte bekendtskab med indhold, og samtidig vil det stadig være muligt at komme med input, der kan blive taget i betragtning til strategien.

Erhvervs- og turistchef Claus Rex har allerede lagt et stort arbejde i strategien.

”Jeg har været rundt og har talt med såvel kommunens erhvervsudvalg, Dragør Erhverv, Turistrådet, enkeltvirksomheder og aktører uden for kommunen, og i fællesskab tegner der sig et fundament, som vi er enige om,” siger Claus Rex og tilføjer:

”Dragør er et helt særligt sted – på landet, men kun 12 km fra Rådhuspladsen. Vi kan ikke konkurrere med storbyen, men vi kan udnytte vore styrker langt mere, end vi gør nu.”

Turisme og erhverv er vigtigt for Dragør
Strategien vil både rumme turisme og erhverv. Turismen er dels et stort og vigtigt erhverv i Dragør, og dels er flere andre virksomheder – især detailhandlen – afhængige af en stærk turisme. Dragør skal først og fremmest være en attraktion, som københavnere og gæster i København kan besøge på en dagstur.

Ifølge Claus Rex skal Dragør Kommune fokusere på at skabe gode rammer for de virksomheder, der er her. Et stærkt erhvervsliv er med til at gøre Dragør til en rar by at bo i, og et øget antal af lokale arbejdspladser vil sikre mere liv, flere aktiviteter og mindre trængsel.

”Kommunen vil gøre dialogen med virksomheder let og ukompliceret, og der bliver etableret én indgang til kommunen for virksomheder. Desuden vil vi styrke samarbejdet med Dragør Erhverv og forbedre de tilbud om sparring og service, som det offentlige kan bistå med,” siger Claus Rex.

Tid og sted
Arrangementet finder sted den 21. oktober, kl. 19-21 i Café Pakhuset, Gl. Havn 14, Dragør.
Efter præsentation og spørgsmål er der mulighed for at netværke og skabe nye forretningskontakter.

Tilmelding
Erhvervsledere med virksomhed og/eller adresse i Dragør er velkommen med hver to personer. Arrangementet er gratis. Tilmelding er nødvendig og sker med e-mail til: kontakt@dragoer-erhverv.dk