Mange erhvervsfolk deltog i borgmesterens nytårskur

Nytaarskur_2018 (8)
Traditionen tro inviterede Dragørs borgmester, Eik Dahl Bidstrup, medlemmer af Dragør Erhverv og andre erhvervsledere i Dragør til nytårskur tirsdag aften den 23. januar i Pakhuset på Dragør Havn.

Omkring et halvt hundrede erhvervsfolk og repræsentanter fra kommunalbestyrelsen deltog i arrangementet, som bød på hyggeligt samvær, champagne, kransekage og nytårstaler fra både borgmesteren og formand for Dragør Erhverv Rasmus Gundelund Nielsen.

Eik Dahl Bidstrup glædede sig over det veloverståede valg og det gode samarbejde, som er etableret mellem kommunalbestyrelsen og Dragør Erhverv:
”En række spændende opgaver ligger foran os i 2018. Vi skal fortsætte udviklingen af havnen, vi skal fortsat tage godt imod nye virksomheder, vi skal styrke turismeerhvervene, og vi skal fortsætte dialogen med alle Dragørs virksomheder,” sagde han bl.a.

Rasmus Gundelund Nielsen takkede også for samarbejdet og understregede, at den seneste kommunale valgperiode har båret præg af, at vores lokale politikere i høj grad har indfriet de løfter, som blev givet før valget:
”Ved kommunalvalget i 2013 blev vi lovet en turisme- og erhvervschef samt en strategi for området. Det har vi fået af den seneste kommunalbestyrelse. Jeg håber også, at den nye periode bliver arbejdsom – hvor vi ikke kun taler om tingene men også gør noget ved dem,” sagde han bl.a.

Se billeder fra Nytårskuren 2018 herunder
(klik på billederne for at se dem i stort format)

Nytaarskur_2018 (11) Nytaarskur_2018 (10)   Nytaarskur_2018 (6) Nytaarskur_2018 (5) Nytaarskur_2018 (4) Nytaarskur_2018 (3) Nytaarskur_2018 (2)  Nytaarskur_2018 (12)