Nyhedsbrev oktober 2014

I nyhedsbrevet kan du læse om:

  • Bæredygtig bolig hos Strømberg & Sahl
  • Krydstogtsturisme og erhverv i Dragør
  • Amagerkonferencen 2014
  • Nye medlemmer

Bæredygtig bolig hos Strømberg & Sahl
Sammen med Dragør Kommune og Energiministeriet sætter vi i oktober fokus på den nye ordning, hvor håndværkere tilbydes gratis efteruddannelse som Bedre Bolig rådgivere.

Desuden besøger vi Dragør-virksomheden Strømberg & Sahl, som nu er flyttet ind på Englandsvej i egne lokaler. Virksomheden har succes med nybyggeri, ombygninger og tilbygninger for store kunder i Hovedstaden. Gå-hjem-mødet finder sted onsdag d. 29. oktober kl. 17.30 – 20.30 hos Strømberg & Sahl på Englandsvej 358.

Erhvervsledere med virksomhed og/eller privatadresse i Dragør er velkommen med hver 2 personer. Arrangementet er gratis for medlemmer af Dragør Erhverv, mens andre betaler 50 kr. pr. deltager. Tilmelding er nødvendig og tildeles efter først til mølle ved email til: kontakt@dragoer-erhverv.dk

Krydstogtsturisme og erhverv i Dragør
I november inviterer vi sammen med Café Dragør Sejlklub til gå-hjem-møde og sætter fokus på krydstogtsturismen.

Claus Bødker, Cruise Copenhagen Network, fortæller om, hvordan krydstogtstrafikken udvikler sig – og hvad Dragør og byens restauranter, butikker og andre erhvervsdrivende kan gøre for at give turisterne en endnu bedre oplevelse og skabe mere forretning.

Charlotte Mathiassen fra Café Dragør Sejlklub fortæller, hvordan hun har oplevet det at starte café i sejlklubben. Hvordan hun synes, at byen og turisterne har taget imod den nye café, og hvad hun forventer sig af fremtiden.

Læs mere

Amagerkonference 2014
Amager Erhvervsråd, Bella Centret m.fl. står bag konferencen, som giver deltagerne et aktuelt indblik i udviklingen på Amager og de mange store projekter på øen.

Det sker under overskriften “Amager under forvandling” den 23. oktober i Bella Center.

Se Amagerkonfence

Nye medlemmer
Dragør Erhverv er glade for at kunne byde velkommen til:

Kaj Ove Madsen A/S
Birkely Multiservice
Aqua Domus
Entreprenørfirmaet Strømberg & Sahl (ENSS)
MD VVS

Bliv medlem af Dragør Erhverv