Nyhedsbrev fra Dragør Erhverv – november 2013

Nyhedsbrev fra Dragør Erhverv – november 2013

[tryk her for at læse nyhedsbrevet som .pdf Nyhedsbrev – november 2013]

Læs om:
Stegt valgflæsk og ristede politikere
”Gå-hjem” møde hos Ganket
Undersøgelse af erhvervslivet i Dragør
Nye medlemmer i Dragør Erhverv 

Stegt valgflæsk og ristede politikere
For at høre de politiske partiers svar på, hvordan de vil arbejde for at skabe et mere dynamisk erhvervsliv, havde Dragør Erhverv sat otte spidskandidater i stævne på Restaurant Beghuset. Til en omgang med stegt (valg)flæsk, kold fadøl og ikke mindst klare, politiske budskaber.

Flere af byens politikere havde allerede været i krydsild tidligere på dagen hos TV2 Lorry og burde således være i skarp træning, når det gjaldt de klare svar. Men for at være på den helt sikre side, havde Dragør Erhverv bedt TV2s politiske kommentator, Henrik Qvortrup, om at være ordstyrer. Og linjen var lagt fra starten: Ordstyren – og deltagerne – ville have mindre snak om, hvad der kunne have været anderledes i fortiden – og mere fokus på hvad partierne vil gøre i fremtiden.

Læs mere om arrangementet Stegt Valgflæsk

”Gå-hjem” møde hos Ganket
Onsdag d. 11. december slår Ganket dørene op og byder sammen med Dragør Erhverv velkommen i en af byens større virksomheder. Arrangementet foregår hos Ganket, Møllevej 14, som byder indenfor fra kl. 17.30.

Aftenen byder på rundvisning og præsentation af Ganket, mens Dragør Erhverv byder på gløgg og æbleskiver samt en snak om valgresultatet. Vi opfordrer medlemmer til at deltage og komme med ønsker og forslag til fremtidige møder. Tilmelding hos thomas@dragoer-erhverv.dk.

Undersøgelse af erhvervslivet i Dragør
Dragør Erhverv og Dragør Kommune laver erhvervsundersøgelse. Formålet er at styrke erhvervsudviklingen og erhvervspolitikken i Dragør Kommune – på et oplyst grundlag.

Alle besvarelser vil medvirke til at kortlægge virksomhederne i Dragør og indgå som baggrund for den kommende erhvervspolitik i Dragør Kommune. Dragør Erhverv alle kommunens virksomheder til at deltage.

Nye medlemmer i Dragør Erhverv
Dragør Erhverv er glade for at kunne byde velkommen til East of Copenhagen, Dragør Badehotel og støttemedlemmerne Erik Skovgaard Nielsen og Peter Læssøe.

Bliv medlem af Dragør Erhverv.