Nyhedsbrev fra Dragør Erhverv – maj 2013

Nyhedsbrev fra Dragør Erhverv – maj 2013

Læs om

  • Gå-hjem-møde 29. maj
  • Kommende aktiviteter
  • Medlem for 800 kr. pr. halvår
  • Møde om CSR hos Øens Murerfirma

Gå-hjem-møde på A.P. Møllers Alle 29. maj kl. 17.30
A.P. Møllers Alle har på få år udviklet sig til Dragørs største erhvervsområde. Hvilke virksomheder har til huse her? Hvad har de til fælles? Hvordan ser fremtiden for erhvervsområdet ud? v/Søren Hvalsø, Hvalsø Holding.

Sidste år fik kommunen en erhvervsforening, Dragør Erhverv. Hvordan er det gået med at etablere foreningen? Hvad er meningen, aktiviteterne, planerne og fordelene? v/Rasmus Nielsen, Dragør Erhverv.

Hvalsø Holding og Dragør Erhverv er vært ved en let forplejning, og virksomhedslederne har lejlighed til at få nye kontakter og udbygge det lokale netværk.

Det sker som gå-hjem-møde onsdag den 29. maj kl. 17.30 til 19.00 på A.P. Møllers Alle 9A

Mødet er primært for virksomheder og virksomhedsledere med adresse på A.P. Møllers Alle – men andre virksomheder/virksomhedsledere fra byen er også velkomne.

Tilmelding nødvendig – til thomas@dragoer-erhverv.dk  – husk at oplyse cvr.-nummer, navn, mail og telefon.

Kommende aktiviteter
Dragør Erhverv har flere aktiviteter for virksomhederne i Dragør i støbeskeen – det er bestyrelsens ambition, at holde mindst et møde pr. måned.  Andre kommende møder i Dragør Erhverv

Bliv medlem af Dragør Erhverv for 800 kr. pr. halvår
Dragør Erhverv er i færd med at samle alle aktive virksomheder og virksomhedsledere i kommunen.

På foreningens første ordinære generalforsamling blev kontingentet justeret, så det nu koster 800 kr. pr. halvår at være medlem i foreningen. Man kan blive medlem, hvis man er erhvervsdrivende eller virksomhed med adresse i Dragør. Privatpersoner og foreninger kan også blive medlem og støtte foreningens arbejde – det koster 500 kr. pr. år at være støttemedlem.
Hvorfor være med i Dragør Erhverv?
Hvem er allerede medlem?

Meld dig ind i Dragør Erhverv ved at indbetale 800 kr. (halvår), 1.600 kr. (helår) eller 500 kr. (støttemedlem) til Dragør Erhvervs konto 4585-0011169600.  Husk at oplyse husk at oplyse cvr.-nummer, navn, mail og telefon.

Møde om CSR hos Øens Murerfirma
Omkring 30 lokale erhvervsledere brugte en eftermiddag i april hos Øens Murerfirma på at tale om, hvordan socialt ansvar og lønsom forretning kan kombineres.

”Der er mange gode grunde til, at virksomheder skal have et socialt engagement – det giver stolthed, velvære, godt arbejdsklima – og heldigvis findes der rigtigt mange gode eksempler på, at det også gavner forretningen,” sagde socialminister Karen Hækkerup, som havde fundet plads i en travl kalender til at lægge vejen forbi temamødet.
Læs mere

Vil du fremover modtage NYHEDSBREV fra Dragør Erhverv?  – skriv til thomas@dragoer-erhverv.dk