Nyhedsbrev fra Dragør Erhverv – juni 2013

Nyhedsbrev fra Dragør Erhverv – juni 2013

[tryk her for at læse nyhedsbrevet som .pdf Nyhedsbrev – juni 2013]

Læs om

  • Kommende arrangementer: Gå-hjem-møde om Fremtidens Virksomheder i Dragør 26. juni
  • Gå-hjem-møde på A.P. Møllers Allé 29. maj
  • Erhvervspolitik for Dragør Kommune under opsejling
  • Dragør Erhverv på LinkedIn
  • Nye medlemmer

Kommende arrangementer:

Gå-hjem-møde om Fremtidens Virksomheder i Dragør 26. juni kl. 19 på Strandhotellet

Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen indtager scenen onsdag d. 26. juni til Dragør Erhvervs juni-arrangement.

Anne vil tegne et billede af, hvor Danmark er på vej hen i de kommende år, og hvordan forbruget forandrer sig. Da Anne er lokalt bosiddende, har hun desuden en konkret indsigt i de specifikke udfordringer og potentialer, der eksisterer i Dragør.

Sammen kigger vi ind i fremtiden for at oversætte ”udsigt” til ”indsigt”: Hvad skal vi gøre i dag, for at skabe blomstrende forretninger i morgen, og hvordan hjælper vi bedst hinanden til succes i fremtiden?

Deltagerne arbejder sammen i ”makker-par”, og inviteres efterfølgende til at holde hinanden op på de konkrete målsætninger, man sætter for sig selv. Der er derfor god mulighed for at udvide sit netværk i Dragør, samtidig med at man arbejder sig frem mod egne og fælles succeser.

Læs mere om arrangementet, tilmelding og kommende møder i Dragør Erhvervs kalender

Gå-hjem-møde på A.P. Møllers Alle 29. maj

Onsdag d. 29. maj løb endnu et af Dragør Erhvervs gå-hjem-møder af stablen. Denne gang foregik det på A.P. Møllers Allé, som på få år har udviklet sig til Dragørs største erhvervsområde.

I denne forbindelse fortalte Søren Hvalsø fra Hvalsø Holding, der udlejer lokalerne på A.P. Møllers Allé, om visionerne med området. Disse har bl.a. har været at skabe et rum, hvor mindre virksomheder kan dele både faciliteter og netværk, så der opstår en dynamik, der virker til fordel for både virksomhederne selv og erhvervsmiljøet i Dragør.

De deltagende virksomheder var dog enige om, at der sagtens kunne gøres mere for at fremme erhvervslivet i Dragør, og der blev diskuteret ivrigt om de udfordringer og potentialer som bl.a. infrastruktur, havnemiljø og lokalplaner stiller for både eksisterende virksomheder i Dragør og muligheden for at tiltrække iværksættere.

Derudover gav aftenen deltagerne mulighed for at lære Dragør Erhverv bedre at kende, udbygge deres lokale netværk, og dele succeshistorier. Jakob Flindt fra WorksOnline og Kevin Southwell fra Furniture Team kunne bl.a. fortælle, hvordan deres deltagelse i Dragør Erhvervs netværk, havde skabt større synlighed omkring deres virksomheder og havde ført direkte til nye kunder.

Erhvervspolitik for Dragør Kommune under opsejling

Dragør Erhverv arbejder for bedre forhold for byens erhvervsliv og er i den forbindelse blevet udpeget som en central sparringspartner for kommunen i arbejdet med skabelsen af en erhvervspolitik. Dragør Erhverv kan tilbyde kommunen sparring i forhold til at indramme en relevant og ambitiøs politik på erhvervsområdet på baggrund af en indsigt i de udfordringer, kompetencer og ønsker, som virksomhederne i Dragør har.

Dragør Erhverv er imidlertid interesseret i at lære de erhvervsdrivende i Dragør endnu bedre at kende, og i den forbindelse vil Dragør Erhverv i den kommende tid foretage en undersøgelse blandt medlemmer såvel som øvrige erhvervsdrivende i Dragør, for at finde ud af, hvem de er, hvilke muligheder og udfordringer de støder på i hverdagen, og hvilke ønsker de har til den fremtidige erhvervspolitik. Vi håber, at alle vil bidrage til indsamlingen af denne viden, så vi sammen kan sikre en relevant erhvervspolitik med ambitiøse mål for fremtiden.

Dragør Erhverv på LinkedIn

Dragør Erhverv er nu kommet på LinkedIn. Meld dig ind i gruppen Dragør Erhverv og følg med i nyheder, udbyg dit netværk, deltag i diskussioner og bidrag til et dynamisk erhvervsmiljø i Dragør.

Nye medlemmer

Dragør Erhverv er glade for at kunne byde velkommen til KundeKompagniet, Kjær&Lassen, Seide Retail ApS, Shell 7/11 på Kirkevej og Molanders.

Hvis du selv er interesseret i at blive medlem af Dragør Erhverv, som vil samle erhvervslivet i Dragør for øget samarbejde, forretning og politisk indflydelse, kan du melde dig ind ved at følge proceduren på Dragør Erhvervs indmeldelsesside

Vil du fremover modtage NYHEDSBREV fra Dragør Erhverv?  – skriv til thomas@dragoer-erhverv.dk