Nyhedsbrev fra Dragør Erhverv – juli 2013

Nyhedsbrev fra Dragør Erhverv – juli 2013

[tryk her for at læse nyhedsbrevet som .pdf Nyhedsbrev – juli 2013]

Læs om

  • LinkedIn gruppen Dragør Erhverv
  • Efterårets arrangementer: Offentligt udbud, forretning på nettet og erhvervspolitisk høring med valgflæsk.
  • Juni måneds fyraftensmøde: Fremtidens virksomheder i Dragør
  • Dragør Erhverv vokser sig stærkere

Aktive diskussioner på LinkedIn gruppen Dragør Erhverv
Nu er Dragør Erhverv på LinkedIn med en gruppe, hvor gode diskussioner og annonceringer bliver delt. Vi håber, at gruppen kan blive en platform for udveksling af gode idéer og erfaringer og et rum, hvor virksomheder kan opnå ny synlighed omkring, hvad de kan, hvad de mangler, og hvad de arbejder på lige nu.

Bidrag eller vær med på en kigger på Dragør Erhvervs LinkedIn gruppe. Du kan også invitere relevante kontakter til gruppen ved at trykke på ”del gruppe” i gruppens øverste højre hjørne.

Efterårets arrangementer
Efter sommerferien lukker Dragør Erhverv igen op for godteposen af fyraftensmøder.

  • I september har vi fyraftensmøde om salg til det offentlige. Dragør Kommunes direktør for Plan og Teknik vil guide os igennem den bureaukratiske jungle med landkort og rejsetips, så vejen bliver mere farbar. Dragør Erhverv og Dragør Kommune håber på et stort og aktivt fremmøde, så en større del af Dragør Kommunes fremtidige arbejde kan udføres af lokale virksomheder.
  • I oktober handler fyraftensmødet om forretning på nettet. Jakob Flindt fra WorksOnline vil fortælle om muligheder og faldgruber, og om de markeder, som internettet kan åbne for din virksomhed.
  • I november varmer vi op til kommunalvalget med en erhvervspolitik høring, som er dirigeret af Henrik Qvortrup, panelbesat af alle lokale politiske spidskandidater og akkompagneret af stegt flæsk med persillesovs.

Læs om arrangementerne i Dragør Nyt og på Dragør Erhvervs kalender

Fremtidens virksomheder i Dragør
I juni mødtes 25 lokale erhvervsledere på Dragør Strandhotel for at kigge ind i fremtiden.

Deltagerne blev ledt gennem alt fra dagligdagsfrustrationer til tidstendenser og fremtidsscenarier af fremtidsforsker Anne Skare Nielsen fra Future Navigator, som var aftenens taler og fremtidspilot. Anne løftede også sløret for nogle af tidens tendenser og pegede fx på, at vi kommer til at gå fra ”mere” til ”bedre” og fra ”vækst” til ”værdi”.

Læs mere på: Et kig ind i fremtidens Dragør

Dragør Erhverv vokser sig stærkere
Dragør Erhverv vokser sig fortsat stærkere, og det er takket være medlemmerne. I bidrager til et aktivt erhvervsliv i Dragør ved at deltage i vores arrangementer, diskussioner og netværk, hvor I deler erfaringer, idéer og kontakter. Derudover er I med til at styrke erhvervslivets fælles stemme ved at bakke op om Dragør Erhverv med jeres medlemskab. Tak for det!

Siden vores seneste nyhedsbrev, har Dragør Erhverv budt velkommen til Gutfelt & Partnere, Charlotte R, Dragør Sko, Dragør Badehotel, Dragør Strandhotel, AmagerElektrikeren, Udespa og Azzurri.

Hvis du ikke allerede er medlem af Dragør Erhverv, kan du melde dig ind ved at følge proceduren på Dragør Erhvervs indmeldelsesside – her kan du også vise din ”nabo” ind i foreningen.

GOD SOMMER!

Vil du fremover modtage NYHEDSBREV fra Dragør Erhverv?  – skriv til thomas@dragoer-erhverv.dk