Kommunalvalg i Dragør

Stegt valgflæsk og ristede politikere

Snart er der kommunalvalg, og blandt de centrale valgtemaer er spørgsmålet om, hvordan politikerne vil medvirke til at skabe bedre forhold for det lokale erhvervsliv i Dragør.

Det sætter Dragør Erhverv fokus på onsdag den 6. november. Vi har indkaldt partiernes lokale spidskandidater til debataften på Restaurant Beghuset, hvor de vil få lejlighed til at sætte ord på sine visioner, planer og arbejde inden for erhvervsområdet. Der vil i løbet af arrangementet være rig mulighed for at stille spørgsmål og få svar fra kandidaterne. TV2s politiske kommentator, Henrik Qvortrup, styrer slagets gang og sørger for god ro og orden samt ikke mindst klar snak.

1800-1845     Der serveres stegt flæsk med kogte kartofler, persillesovs og kold fadøl.
1900-2000     Politisk debat med Henrik Qvortrup som ordstyrer.
2000-2100     Diskussionen fortsætter, socialt samvær, mulighed for at dyrke og pleje netværk.

Alle erhvervsdrivende med adresse og/eller CVR-nummer i Dragør er velkomne med op til to deltagere. Der er et begrænset antal pladser og medlemmer af Dragør Erhverv har fortrinsret. Tilmelding sker efter først til mølle princippet ved mail til thomas@dragoer-erhverv.dk – oplys navn, firma, CVR-nummer og antal deltagere. For medlemmer af Dragør Erhverv er arrangementet gratis, mens gæster betaler 150 kr. per person.

Kopi af Qvortrup.jpg