Karrieremessen 2019: Vær med til at klæde de unge på til fremtidens erhvervsliv

Har du virksomhed i Dragør og lyst til at fortælle Dragørs unge fra 8.-10. klasse om lige præcis dit erhverv? Så skal du melde dig til Dragør Kommunes karrieremesse den 7. november 2019. Samtidig får du mulighed for at øge kendskabet til din virksomhed.

 

 

 

Dragør Kommune gentager succesen fra sidste år og stiller til start med karrieremesse i Hollænderhallen, Halvejen 3 i Dragør, den 7. november kl. 12-15, hvor programmet står på karrierevalg.

Det er et projekt om læring og karriereveje i Dragør, der danner baggrund for karrieremessen. De unge skal blive bevidste om læringsprocessen i at vælge karrierevej og samtidig finde ud af, at der er flere veje at gå.

Mulighed for at øge kendskabet til din virksomhed
Dagen vil byde på oplæg til de unge og alle deltagende virksomheder vil få egen stand, hvor det er muligt at få en dialog med de besøgende elever.

Karrieremessen er også en god mulighed for at profilere sig selv og sin virksomhed.

”Det var interessant for mig at deltage på messen og møde unge mennesker ansigt til ansigt. På den måde får de et meget erhvervsorienteret og praktisk perspektiv på mulighederne. Samtidig var det en god mulighed for mig at fortælle om mit eget fag og vise min virksomhed frem,” siger Rie Sørensen, der driver RS Optik. Hun deltog på sidste års messe.

Iværksættere er i høj kurs blandt de unge
Det var især interessen for iværksætteri, der var i høj kurs blandt de fremmødte folkeskole- og ungdomsskoleelever.

”Jeg oplevede, at de unge var meget interesserede i at lære om iværksætteri og hvordan man kan starte sin egen virksomhed. Der er mange aspekter de ikke kender til i det at drive en virksomhed, så det var meget interessant at få fortalt om mine erfaringer,” siger Rie Sørensen.

Er du interesseret i at deltage på karrieremessen, kan du skrive til kmesse2791@gmail.com.