Kaj Ove Madsen A/S København

Hvem er vi?
Kaj Ove Madsen A/S København (KOM-KBH A/S) er et dansk udviklings- og entreprenørselskab, som blev stiftet i 2005. Til daglig er vi lokaliseret i FRAMEHOUSE – et bæredygtigt kontorfællesskab i Dragør.

KOM-KBH A/S udvikler og opfører erhvervs- og boligprojekter primært i Københavnsområdet. Derudover renoverer og udvikler KOM-KBH A/S kvalitetsbyggerier med fokus på bæredygtighed – herunder renovering af bevaringsværdige ejendomme.

Vores ambition er at give projekterne en ekstra dimension og tilføre nye muligheder for brugerne af ejendommen. Det skal gøres på en nænsom måde, og vi vil videreføre det ypperlige håndværk uden at gå på kompromis med kvaliteten – hverken i vores arbejde eller når det kommer til valg af materialer.

Med sin professionelle medarbejderstab og dygtige netværk er KOM-KBH A/S garant for udførelse og levering af alle faser i udviklingsprojekter, cases og byggerier.

KOM-KBH A/S har rødder tilbage fra det jyske entreprenørfirma, Kaj Ove Madsen A/S, der blev stiftet i 1973 i Skive af Grethe og Kaj Ove Madsen. KOM-koncernen består i dag af en afdeling i henholdsvis Skive, Århus og København.

Kontakt:
KAJ OVE MADSEN A/S København
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
www.kom-kbh.dk

Tlf.: 38 79 10 40
E-mail: info@kom-kbh.dk