Kaj Ove Madsen A/S København

Hvem er vi?:
Velkommen hos entreprenørfirmaet KAJ OVE MADSEN A/S København, hvor bæredygtigt kvalitetsbyggeri er en selvfølge – og enhver opgave løftes med stor seriøsitet, engagement og ordholdenhed.

Nøgleord som kvalitet, kompetence, samarbejde og ikke mindst ordholdenhed er grundstenene for at murermester Kaj Ove Madsen har over 40 års erfaring i entreprenørbranchen. Virksomheden er et familieforetagende, der viderefører jysk arbejdsomhed og foretagsomhed i henholdsvis fag-, hoved- og totalentrepriser.

Vi tilbyder:
Under mottoerne ”Intet for stort – Intet for småt” samt ”Kvalitetsbyggeri til tiden – og fremtiden!” opfører KAJ OVE MADSEN A/S København byggerier i både fag-, hoved og totalentrepriser for hele bygge- og anlægsområdet primært på Sjælland.

KAJ OVE MADSEN A/S København har egen produktion inden for jord, kloak og beton samt tømrer og entrerer med underentreprenører indenfor alle byggefagets områder.

Derfor skal du handle hos os:
Vi sørger altid for at vores kunder bliver behandlet med seriøsitet, engagement og ordholdenhed.

Det bedste ved Dragør er:
Med en kort afstand til storbyens impulser, har man mulighed for at opleve en nærhed, fantastisk bymiljø og ikke mindst have alle naturens facetter lige uden for døren– alt dette i en stor skøn forening.

Kontakt:
KAJ OVE MADSEN A/S København
A.P. Møllers Allé 43
2791 Dragør
www.kajovemadsen-kbh.dk

Tlf.: 38 79 10 40
E-mail: info@kajovemadsen-kbh.dk