Jobmesse 2018

Jobmesse 2018

Har I som lokal virksomhed brug for midlertidig hjælp eller en deltidsansat? Så er der hjælp at hente hos Virksomhedsservice i Tårnby, der også finder fleksibel arbejdskraft til Dragørs virksomheder via det forpligtende kommunale samarbejde mellem Dragør og Tårnby.

Torsdag den 6. september 2018 slår Tårnby Kommune og Vestegnens Sprog- og Kompetencecenter dørene op for arrangementet ’Jobmesse 2018’, hvor temaet er småjobs, deltidsjobs og vikariater.

Her kan I som virksomhed møde jobsøgende og evt. lave aftaler med de kandidater, I finder interessante og relevante. Hvis jeres virksomhed har konkrete behov for rekruttering, kan Virksomhedsservice også screene og invitere de ledige til netop din virksomhed.

Udover kandidaterne kan man på jobmessen også møde andre virksomheder fra Amager og virksomhedskonsulenterne fra Tårnby Kommune.

Tilmelding til jobmessen på mail senest fredag den 31. august 2018 til mwa.as@taarnby.dk

Jobmessen finder sted på Tårnby Rådhus Bygning A, Rådhus Salen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup.

Program:

12.00 Virksomhederne gør deres stande klar samt frokost.

14.00 Messen åbner for alle.

14.15 Borgmester Allan Andersen byder velkommen.

14. 30 Besøge stande og speeddate med virksomheder.

17.00 Messen lukker.

Tårnby Rådhus stiller borde til rådighed, men I bedes selv medbringe messematerialer som fx roll-up stativer, informationsmaterialer, m.m. Der vil være WIFI og strøm til PC.