Iværksætterprisen 2019

Iværksætterprisen 2019 – kick-off-møde

Dragør Rotary holder kick-off for Dragørs Iværksætterpris 2019. Det sker den 8. november 2018 på Dragør Fort fra kl. 19.15 til 20.15.

Mødet er åben for alle interesserede erhvervsfolk – men der er begrænset plads, så først-til-mølle-princippet gælder. På kick-off-mødet vil Claus Arboe og Kenneth Johansen fortælle fra Rotary om de nye ting til Iværksætterprisen 2019. Desuden deltager Sparringspartnernes næstformand, Jørgen Johansen, og fortæller om et nyt samarbejde. Det betyder, at de fem finalister ved næste års iværksætterpris tilbydes 20 timers gratis sparring som en ekstra præmie.

Tilmelding til kick-off er nødvendig – og sker på e-mail til Claus Arboe eller Kenneth Johansen 

Mere information om Iværksætterprisen 2019

Dragør er en lille by men også en by med mange muligheder for iværksætteri. Der er mange enkeltmandsvirksomheder, som starter, og efter fem år er 47,5 procent stadig i gang.

I 2019 for tredje gang uddeler Dragør Rotary i samarbejde med Dragør Erhverv, Dragør kommune og Sydbank iværksætterprisen til den bedste iværksætter i Dragør.

I 2018 var der hård konkurrence mellem GreenPro, som skaber tastaturer der er nemme at gøre rent, Dragør Nyheder, som er en ny nyhedsplatform samt Magnus Gravenhorst med appen Guide speaker osv.

Dog var det Kaj Thomsen, som er medejer af Global Aviation Contractors, som gik med sejren og gavekortet på 10.000 kr.

Global Aviation Contractors tilbyder træning og support til flyselskaber, og virksomheden vandt på deres store engagement samt de mange arbejdspladser, de har skabt.

Der vil være kick-off til iværksætterprisen 2019 den 8. november 2018, og finalen bliver afholdt på Dragør skole den 11. april 2019.

Er du iværksætter, og kunne du tænke dig at kæmpe om iværksætterprisen 2019?
Så kan du allerede nu tilkendegive din interesse ved at skrive til DRKivaerk@yahoo.com.
Husk at oplyse dit navn, firmanavn, adresse, e-mail og tlf. nummer.