Iværksætterfinale på Dragør Skole

Den 11. april 2019 kl. 19 er der iværksætterfinale på Dragør skole. Her vil vinderen af Iværksætterprisen 2019 blive kåret. På aftenen vil de nominerede kandidater få chancen for at præsentere deres virksomhed foran dommerpanelet.

Dommerpanelet består af borgmester Eik. D. Bidstrup, formand for Dragør Erhverv, Rasmus G. Nielsen, filial-chef i Sydbank, Amager, Anders Villum samt Dragør Rotary Klubs præsident, Bent Kofoed-Hansen.

Vinderen af Iværksætterprisen 2019 får 10.000 kr. og hver af de nominerede får 20 timers gratis sparring hos Sparringspartnerne. Sparringspartnerne vil hjælpe iværksætterne med at styrke deres forretningsplan og give dem professionelle råd til hvordan man driver virksomhed.

Skoleiværksætter konkurrence
Som noget nyt i år, vil der i forbindelse med Iværksætterprisen, være en konkurrence for skoleiværksættere, hvor tre klasser fra St. Magleby skole vil dyste om 2.500 kr. til klassekassen. De vil blive nomineret til en semifinale den 9. april, og de vil indgå i en brag af en konkurrence den 11. april til Iværksætterprisens finale.

Håber er at motivere unge til, at syntes at iværksætteri og driveri af virksomheder er en sej ting, og dermed motivere dem til, at selv bygge virksomhed en gang i fremtiden.

Dragørs bedste iværksætter 2019 arrangeres af Dragør Rotary i samarbejde med Dragør Kommune, Sydbank, Dragør skoler, Sparringspartnerne og Dragør Erhverv.

Vi ses til en fantastisk Iværksætterfinale den 11. april på Dragør Skole.