Bliv blandt de 10 procent bedste online

Kursusrækken Succes Online gennemføres i Dragør

Driver du et firma i Dragør, og vil du gerne forbedre dit firmas hjemmeside, så du kan få succes online?

Så er Dragør Erhvervs nye kursusforløb, Succes Online, perfekt for dig og din virksomhed. Kurset arrangeres i samarbejde med Dragør kommune og Ivækst, som har skabt Succes Online-kurset.

Ivækst har holdt dette kursus i mange andre danske kommuner, heriblandt Århus og Frederiksberg, og kommer nu for første gang til Dragør. idéen bag kurset er at sørge for, at alle firmaer får opdateret og indrettet deres hjemmeside til at fungerer optimalt i denne nye digitale alder. Nu kommer kurset til Dragør, for at hjælpe Dragørs mange virksomheder med at få succes online.

Kurset forløber sig over tre dage i efteråret 2018. Det starter med Kick-off, hvor ideen bag kurset bliver præsenteret, og hvor deltagerne får lektier for, så de kan finde ud af, hvad der kan gøres bedre ved deres hjemmeside. Dernæst vil der være en værkstedsdag, hvor deltagerne kommer til at arbejde med konkret at forbedre deres hjemmeside. Kurset slutter med en opfølgningsaften/networking, hvor der vil blive gjort status på alt, der er blevet lært. Der bliver også tid til networking.
Programmet og datoerne kan findes herunder:

Kick-off
Onsdag d. 29. august
Kl. 19:00-22:00

Værkstedet
Onsdag d. 5. september
Kl. 19:00-22:00

Opfølgningsaften/networking
Onsdag d. 3. oktober
Kl. 19:00-22:00

Alle kursusaftener vil blive afholdt på A.P. Møllers Allé, med lokale eksperter som undervisere, og der vil være let forplejning ved alle arrangementer.
Tilmelding sker ved at skrive til erhvervs – og turistchef Claus Rex på clausr@dragoer.dk.