Gør dig synlig på LinkedIn

Gør dig synlig på LinkedIn

– styrk dit brand og få mersalg på gå-hjem-møde hos Udespa den 24. februar

Stort set alle erhvervsaktive – som på en eller anden måde er beslutningstagere – er på LinkedIn i dag, og det kan du udnytte i dit salg, hvis du bruger de rette metoder, og har en god portion tålmodighed.

På mødet får deltagerne indblik i nogle af de metoder, som kan medvirke til at booste salget og sit eget brand. Der kommer konkrete tips og ideer til, hvordan vi positionerer os bedre på LinkedIn og skaber fundamentet for flere leads.

Efter foredraget er vi klogere på, hvad vi og vores virksomhed skal gøre for at udnytte LinkedIn og måske få fastlagt en strategi og gå fra passiv tilskuer på LinkedIn til aktiv bidragsyder.

Foredraget leveres af ejer af Circles of Business, Henrik Sidenius, som gennem de seneste otte år har arbejdet med telemarketing og salgstræning, hvori LinkedIn indgår som et af de værktøjer, man trænes og coaches i, enten som et individuelt værktøj, eller som del af anden salgstræning.

Det sker, når Dragør Erhverv holder gå-hjem-møde hos Udespa på Englandsvej 40 onsdag den 24. februar kl. 19.

Først fortæller Flemming Aunel lidt om virksomheden, Udespa, som både er en stor butik på Englandsvej og en webshop der sælger til hele landet. Derefter fører Henri Sidenius os igennem LinkedIns mekanismer og muligheder. Til sidst er der lidt at spise og drikke – samt mulighed for at netværke og få talt med hinanden.

Erhvervsledere med virksomhed og/eller adresse i Dragør er velkommen med hver to personer. Arrangementet er gratis for medlemmer – andre betaler 50 kr. pr. person. Tilmelding er nødvendig og sker med e-mail til: kontakt@dragoer-erhverv.dk