Gå-hjem-møde om sponsorater

Gå-hjem-møde om sponsorater

I eftermiddagssol med udsigt til Dragørs flotteste golfbane afholdte Dragør Erhverv og Dragør Golfklub gå-hjem-møde for erhvervsledere og foreninger i Dragør. På mødet var der fokus på sponsorater, og hvordan man skaber succes for både giver og modtager.

Rasmus Gundelund Nielsen, formand i Dragør Erhverv, bød velkommen og fortalte kort om erhvervsforeningen og dagens emne.

Golfklubbens nye sponsorudvalgsformand, Geert Aagaard Jensen, fortalte om de muligheder golfklubben tilbyder til sponsorer. Det er bl.a. mulighed for at netværke og dermed få nye forretningsmuligheder.

Lau Laursen, direktør i Lauren Erhvervsrengøring, er både medlem af Dragør Erhverv og sponsor i golfklubben. Han fortalte om, hvordan Lauren får værdi af sponsorater og netværk. Lau Laursen inddelte sine sponsorater i tre typer: Bidrag, fordi man kan og vil, sponsorater, som giver synlighed, og endeligt de aktive sponsorater. Han foretrækker selv de aktive sponsorater, hvor der er netværksmøder og andre arrangementer, som giver mulighed for at pleje relationer og møde nye mennesker.

”Relationer er gud!” skrev Lau Laursen på sin planche.

Efter de indledende oplæg blev deltagerne fordelt i grupper for at diskutere, hvordan et ideelt samarbejde mellem sponsor og modtager kan etableres. Diskussionen var livlig med udveksling af erfaringer og kreative ideer. Der blev præsenteret mange interessante forslag til at sikre sponsoren mere end eksponering, og hvordan foreningen og sponsoren kan samarbejde om at skabe kreative løsninger alt efter muligheder og ambitioner.

Mødet blev rundet af med netværk, hvor diskussionerne om sponsorater og andre emner omkring Dragør by og erhvervsliv fortsatte.

KEG_0508KEG_0517KEG_0519KEG_0518KEG_0531KEG_0535KEG_0555

KEG_0537KEG_0524