Gå-hjem-møde: Lys over detailhandlen og ny dagligvarebutik i Dragør

Lys over detailhandlen og ny dagligvarebutik i Dragør

24 majOnsdag den 24. maj afholder vi gå-hjem-møde på Dragør Strandhotel, hvor vi sætter fokus på detailhandlen i Dragør med to spændende oplæg.

Efter en lille velkomst byder vi velkommen til Benny Nielsen fra Energistyrelsen og TEKNIQ, Installatørernes Organisation. Benny vil gøre os alle klogere på de store besparelser, både på elregningen og på CO2-udledningen, der er ved at skifte til LED-belysning.

Benny vil også komme ind på, hvordan detailbutikker kan skabe en bedre butiksoplevelse med den rette belysning, som samtidig giver atmosfære, understøtter sin forretning og øger salget. Der findes blandt andet forskellige belysningsstrategier til f.eks. frisører, slagtere, tøjbutikker, vinhandlere, supermarkeder og skohandler.

Efter Bennys oplæg er vi utrolig glade for at kunne byde velkommen til Mahad Farah, som er udviklingschef i Innovator A/S. Innovator arbejder med projektudvikling af ejendomme med særlig ekspertise indenfor detail- og dagligvarebutikker.

Mahad er ansvarlig for projektet med den nye dagligvarebutik i Store Magleby, og ovenpå den triste nyhed om, at KIWI lukker deres aktiviteter i Danmark og dermed også den nye butik her i Dragør, er vi henrykte over, at Mahad har sagt ja til at komme hele vejen fra Aarhus for at fortælle og svare på spørgsmål om projektet og fremtiden for vores nye dagligvarebutik.

Som altid vil der være let forplejning samt rig mulighed for at netværke og skabe nye forretningsmuligheder.

Arrangementet kommer til at foregå kl. 19-21:30 på Dragør Strandhotel, Strandlinien 9, 2791 Dragør.

Arrangementet er åbent for medlemmer samt erhvervsledere med egen virksomhed og enten virksomheds- eller privatadresse i Dragør. Hver virksomhed kan deltage med to personer. CVR-nummer skal opgives ved tilmelding. Arrangementet er gratis for medlemmer af Dragør Erhverv. Andre betaler 100 kr. pr. deltager.
Tilmelding er nødvendig og sker med e-mail til: kontakt@dragoer-erhverv.dk.