Fremtidsudsigter og udvikling fra 23. etage

Gå-hjem-møde på Bella Sky

Dragør Erhverv kunne 21. maj byde knap 30 erhvervsledere velkommen i et fornemt konferencelokale på Bella Sky’s 23. etage med udsigt over Amager, hvor man til og med kan ane Dragør.

Herefter fortalte nyligt tiltrådte direktør i Bella Center-gruppen, Allan Agerholm, om strategien for et af Danmarks største messecentre og hotelselskaber – og visionerne om både at skabe internationale brands og bidrage til et bedre lokalt miljø. Både Crown Plaza og Bella Sky appellerer til et internationalt publikum – turister og forretningsfolk. På Crown Plaza er omkring 75 procent af gæsterne internationale, mens det på Bella Sky er omkring 50 procent.

Allan Agerholm præsenterede også sine planer for, hvordan Bella Center og Bella Congress Center kan trækkes op til at møde behovet for møder, konferencer og events i fremtiden. Og han fortalte om det nye kontorhus i Copenhagen Towers-projektet, som er ved at blive opført, og om ombygningsplanerne for Bella Center-grunden. Sidstnævnte er projekter, som afventer tilladelse, og som i takt med efterspørgslen også vil skabe flere arbejdspladser, nye boliger og en daginstitution.

Deltagerne var interesserede og spørgelystne, og efter en levende debat viste Allan Agerholm rundt i det spektakulære hotel og de store kongres- og messefaciliteter. Efter rundvisningen var der tid til netværk og en smagsprøve på, hvad Bella Skys køkken kan diske op med i form af sunde snacks og lidt koldt at drikke.

Klik på billedet for at se det stort:

Gaa-hjem-bella-4 Gaa-hjem-bella-3 Gaa-hjem-bella-2 Gaa-hjem-bella

Der var dækket op i mødelokalet på 23. sal bag Bella Sky’s Skybar, da Dragør Erhverv holdt gå-hjem-møde hos Bella Center-gruppen. Allan Agerholm, direktør i Bella Center-gruppen, fortalte om fremtidsplanerne og viste rundt.