Erhvervshuset hjælper virksomheder gennem Corona-krisen

 

 

Oplever din virksomhed bump på vejen midt i Corona-krisen? Måske oplever du, at Covid-19 allerede har økonomiske konsekvenser for dig og din virksomhed? Early Warning hjælper din virksomhed godt videre.

Copenhagen Business Hub, Erhvervshus Hovedstaden, er fortsat åbent og tilgængelig for alle virksomheder, der ønsker hjælp og sparring – ikke mindst i forhold til økonomi, likviditet og overblik over regeringens hjælpepakker. Sparringen er uvildig, fortrolig og gratis.

Early Warning står klar med et rutineret korps af ca. 100 frivillige erhvervsfolk – ofte ledere og ejerledere med erfaring fra egen virksomhed.

Hvad hjælper Early Warning med?
Early Warning tilbyder ledelsesmæssig rådgivning og sparring, hvis din virksomhed oplever økonomiske udfordringer som følge af, at dine medarbejdere er sendt i karantæne, dine kunder annullerer ordrer eller frabeder sig besøg af dine sælgere. Vi står også til rådighed, hvis din omsætning falder og din virksomhed ikke får sine underleverancer.

Book et møde over Skype eller telefon
Når du kontakter Early Warning, vil du sammen med en af vores konsulenter drøfte din situation og skabe overblik over indsatser og løsninger. Det er også muligt at få et møde med en uafhængig insolvensadvokat, som Early Warning samarbejder med.

Læs mere her: https://ehhs.dk/ydelser-sparring-early-warning eller ring på telefon 4188 6667.