Er du Dragørs bedste iværksætter?

Er du Dragørs bedste iværksætter?

Dragør Rotary Klub inviterer i samarbejde med Sydbank, Dragør Erhverv og Dragør Kommune iværksættere i kommunen til at deltage i konkurrencen om Dragør Rotary Klubs Iværksætter Pris 2017. Med prisen følger også en præmie på 10.000 kr., som sponsoreres af Dragør Rotary Klub og Sydbank Dragør. 

Iværksætterpris

For at deltage skal du eller din virksomhed have tilknytning til Dragør kommune og være en start-up virksomhed eller på vej til at blive det. Det er nemt at deltage i konkurrencen. Du skal blot sende en kort PowerPoint-præsentation på maksimum 10 slides, hvor du præsenterer dit projekt.

Du har fuld frihed til at strukturere din PowerPoint, så du føler, dit projekt bliver præsenteret på bedste vis. Det vil dog være en fordel, hvis du blandt andet kommer ind på følgende emner i præsentationen:

 • Kort præsentation af projektet. Har det synergifordele til Dragør?
 • Kort præsentation af teamet – Hvem er personerne bag projektet?
 • Teknologi
 • SWOT-analyse, der giver overblik over virksomhedens svagheder og styrker
 • Forretningsmæssigt potentiale

Din præsentation skal sendes til DRKivaerk@yahoo.com. WeTransfer kan anvendes ved større filer.

I din mail skal du sende følgende oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig:

 • Navn på deltagende person
 • Firmanavn
 • E-mail
 • Telefonnummer

De indsendte præsentationer vil ikke blive anvendt eller videregivet til andre, hverken delvist eller i deres helhed, og de vil blive behandlet fortroligt af juryen. Efter brug makuleres/slettes de fremsendte præsentationer.

Tilmeldingen til konkurrencen løber indtil søndag den 26. februar. 

Har du spørgsmål i forbindelse med din deltagelse, konkurrencebetingelserne eller udformningen af præsentationen, er du velkommen til at sende en mail til DRKivaerk@yahoo.com eller ringe til Claus Arboe-Rasmussen på 40 18 41 59.

Finalekåring
Onsdag den 1. marts vil dommerkomiteen udvælge de fire bedste iværksætterprojekter, der går videre til finalen, hvor de hver især skal præsentere deres projekt i 10 minutter foran juryen efterfulgt af 5 minutter med spørgsmål fra dommerne.

Dommerkomiteen består af nogle af Dragørs succesfulde iværksættere, erhvervsfolk og interessenter i Dragørs lokalmiljø: Jess Folke Andersen, præsident for Dragør Rotary Klub, Claus Arboe-Rasmussen, Dragør Rotary Klub, Ulrik Myrup Rosenquist, afdelingsleder i Sydbank Dragør og Rasmus Gundelund Nielsen, Formand for Dragør Erhverv. Erhvervsmand og iværksætter, Søren Hvalsø, er ordstyrer.

Finalepræsentationerne finder sted torsdag den 9. marts kl. 18:30-21 på Dragør Strandhotel, hvor vinderen vil få overrakt Iværksætterprisen 2017 af Borgmester Eik Dahl Bidstrup.

Har du lyst til at invitere familie eller andre med til kåringen, skal du tilmelde med navn og antal på DRKivaerk@yahoo.com senest onsdag den 1. marts. Finalister og gæster skal være på plads senest kl. 19:30 på Dragør Strandhotel.

Iværksætterprisen
Vinderen af Dragør Rotary Klubs Iværksætterpris vil også modtage en præmie på 10.000 kr., som sponsoreres af Dragør Rotary Klub og Sydbank Dragør.

Vinderen vil senere på året deltage som Dragør Rotary Klubs kandidat, når Rotary Amager afvikler sin Ø-iværksætterkonkurrence den 25. april 2017. Mere information om tidspunkt og sted følger.

Hvis du er interesseret i at vide mere om konkurrencen, så kan du læse mere på Dragør Rotary Klubs hjemmeside: www.rotarydragoer.dk

Praktisk information

 • Tilmelding til konkurrence skal ske senest søndag den 26. februar.
 • Din PowerPoint-præsentation skal sendes til DRKivaerk@yahoo.com med navn på deltagerne, firmanavn, e-mail og telefonnummer.
 • De fire finalister vil blive udvalgt og informeret herom onsdag den 1. marts
 • Finalen og vinderkåringen finder sted torsdag den 9. marts kl. 19:30-21 på Dragør Strandhotel, Strandlinien 9, 2791 Dragør.
 • Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til DRKivaerk@yahoo.com eller ringe til Claus Arboe-Rasmussen på 40 18 41 59.