Er du Dragørs bedste iværksætter 2019?

 

 

 

 

 

 

I samarbejde med Dragør Kommune, Dragør Rotary Klub, Dragør Sydbank og Sparringspartnerne søger Dragør Erhverv lige nu kandidater til Iværksætterprisen 2019. Deltag i konkurrencen om ’Dragørs bedste iværksætter 2019’ og vind 10.000 kr. og 20 timers gratis erhvervssparring. Vinderen af Dragørs iværksætterpris kåret den 11. april på Dragør Skole.

Iværksætteri fylder mere og mere de kommende år i Danmark, som på en OECD’s liste over iværksætternationer lige nu er nummer ni. På nuværende tidspunkt har Dragør 1.400 virksomheder, hvoraf 1.000 består af enkeltmandsvirksomheder. Synligheden kan dog blive langt bedre, hvis nye iværksættere tør kaste sig ud i udfordringerne.

Derfor har vi etableret en Iværksætterkonkurrence for at lokke de mange lokale iværksættere frem i lyset. Vi ønsker at støtte op om miljøet og vil gerne motivere endnu flere i Dragør til at gå af iværksættervejen.

Sådan deltager du i konkurrencen
For at deltage i konkurrencen er det et krav, at du bor eller har virksomhed i Dragør. Send os en kort, kontant PowerPoint præsentation om din virksomhed og fortæl os om følgende:
• Dit projekt og synergifordele for Dragør
• Menneskene bag ideen
• Lidt om teknologien
• Lav en SWOT-analyse af din virksomheds svagheder og styrker
• Dit forretningsmæssige potentiale

Skriv dit navn, firmanavn, adresse, e-mail og telefonnummer og send det til arboe@clarpr.dk hurtigst muligt og senest den 31. marts 2019.

Kåring af vinderen på Dragør Skole
Vinderen af Dragørs iværksætterpris kåret den 11. april på Dragør Skole. Her får hver af de nominerede ti minutter til at præsenterer deres ide, mens juryen spørger dem ind til emnet.

Efterfølgende kåres Dragørs Bedste Iværksætter 2019, der modtager kr. 10.000 og et diplom. Samtlige nominerede får også et diplom og et gratis tilbud fra Sparringspartnerne på 20 timers sparring.

Juryen består af en dommerkomite med filialchef for Sydbank, Anders Villum, formand for Dragør Erhvervs bestyrelse, Rasmus Gundelund Nielsen, præsident for DRK Bent Kofoed Hansen og Dragør Kommunes borgmester Eik D. Bidstrup.