Dragør Erhverv og markante erhvervsprofiler på Frivillig Fredag

 

Anne-Rikke-Terese

Dragør Erhverv og markante erhvervsprofiler på Frivillig Fredag

Fredag den 25. august 2017 fejrede Dragør for anden gang i år byens mange frivillige. Dragør Erhverv er en af de store, frivillige foreninger, som var at finde ved en stand til arrangementet ved Dragør Havn.

Dragør Erhverv deltog i Frivillig Fredag på Dragør Havn for at møde byens mange erhvervsdrivende og sætte fokus på udvikling af lokale virksomheder og arbejdspladser. På standen kunne man møde foreningens bestyrelse, og få en snak om, hvordan Dragør Erhverv er med til at styrke byen og bidrage til et stærkt, mangfoldigt og succesfuldt erhvervsliv.

Tre markante erhvervskvinder
Ved Dragør Erhvervs stand på Frivillig Fredag kunne man også møde tre markante erhvervsledere, der driver virksomhed og bor i Dragør. De fortalte hver især om deres virksomhed, deres udfordringer og fremtiden for deres virksomhed og for erhvervslivet i Dragør.

Vi fik besøg af Terese Hoffeldt, som også bor i Dragør – både privat og med sin veletablerede og voksende virksomhed, der sælger miljøvenlige og giftfri produkter til småbørn via hjemmesiden Heveaplanet.com. Vi talte med Terese om, hvilke fordele og ulemper der er ved at drive virksomhed i Dragør, og hvordan hun mener, at forholdene for vækstvirksomheder i Dragør kan forbedres.

Man kunne også møde Anne Skare, som er fremtidsforsker og medejere af Future Navigator. Hun bor I Dragør, og vi talte med hende om, hvordan det er at drive egen virksomhed og bo i Dragør – samt hvilken udvikling i Dragørs erhverv, hun kan se i krystalkuglen.

Derudover talte vi med Rikke Stoltz, som bl.a. står bag etableringen af Cykelfærgen mellem Dragør og Limhamn. Rikke er for nyligt flyttet til Dragør med sine iværksættervirksomheder inden for shipping og handel. Vi talte med hende om, hvordan det er at etablere virksomhed i Dragør, og hvordan hun ser på fremtiden.

Formålet med Dragør Erhvervs deltagelse i Frivillig Fredag var at få flere lokale virksomheder til at støtte op om foreningen. Omkring hver femte virksomhed med aktive arbejdspladser i Dragør er medlem af foreningen. Med flere medlemmer vil foreningen kunne styrke erhvervslivet i Dragør endnu mere i fremtiden.

En forening for alle Dragørs virksomheder
Dragør Erhverv er en frivillig forening, der arbejder for at fremme betingelserne for det lokale erhvervsliv i Dragør. Foreningen har til formål, at samle erhvervslivet og give virksomheder mulighed for at møde hinanden, at være talerør for erhvervslivet overfor Dragør Kommune, at samarbejde med og udfordre kommunen, at gavne erhvervslivet ved at styrke og tiltrække events, aktører osv., at synliggøre Dragør gennem PR og markedsføring og at inspirere byens virksomheder med netværk- og kompetenceforløb.

Dragør Erhverv har eksisteret i snart fem år og stræber efter at skabe de bedste vilkår for de lokale virksomheder og virksomhedsejere på tværs af brancher og den lokale geografi. Dragør Erhverv ønsker at bidrage til, at Dragør har et succesfuldt erhvervsliv med mange og gode arbejdspladser.

Se billeder fra Frivillig Fredag nedenfor:

IMG_0001 IMG_9977 IMG_9997

IMG_9982