Dragør Erhverv og kommunalbestyrelse i venskabelig dyst

Ro-konkurrence ved havnefesten

Eik_Rasmus_TravaljerLørdag den 13. august 2016 dyster otte friske repræsentanter fra henholdsvis Dragørs kommunalbestyrelse og Dragør Erhverv i en ro-konkurrence i såkaldte Travaljer, som er store otte-personers robåde med styrmand.

Starten går kl. 12.30 ved Nordre Mole – ud for Kajakklubben Pilen. Sebastian Dorset kommenterer konkurrencen.

KOM NED PÅ HAVNEN OG HEP PÅ DINE FAVORITTER

Vores borgmester, Eik Dahl Bidstrup, har lovet at stille et stærkt kommunalpolitisk hold.

Dragør Erhverv har samlet et dream team, som består af:
Søren Schwensen fra Once In A Lifetime
Dorde Lange Jacobsen fra Avia Radio A/S
Rasmus Nielsen fra Venue CPH
Ole Sørensen fra Greenmatic
Mikkel Jørgensen fra Murermester
Jimmy Kjærsvold fra Dragør Sko
Henrik Askø Stark fra Starco
Susanne Lindø fra Grønbech

Dragør Erhverv udfordrer kommunalbestyrelsen
Konkurrencen blev aftalt efter det seneste kommunalbestyrelsesmøde, hvor Dragør Erhvervs formand, Rasmus Nielsen, udfordrede den samlede kommunalbestyrelse i spørgetiden.

Det blev en sen forestilling for Erhvervs formand og fotograf Karl Erik Grønbech. Da kommunalbestyrelsesmødet trak ud, måtte de to vente til omkring kl. 22.15 på årets længste dag. Men så blev udfordringen også leveret med et glimt i øjet og taget positivt op af den samlede kommunalbestyrelse. Til ære for fotografen gav Eik Dahl Bidstrup erhvervsforeningens formand håndslag på ro-konkurrencen, inden den lukkede del af kommunalbestyrelsesmødet gik i gang.

”Vi glæder os til dysten, og vil fra erhvervslivet satse på at sætte et vinderhold. Desuden planlægger vi dysten, så der bliver mulighed for at heppe på kombattanterne fra boldværket,” sagde Rasmus Nielsen.