Dragør Erhverv modtager Venstres Erhvervspris 2014

Dragør Erhverv modtager Venstres Erhvervspris 2014

Dragør Erhverv fik overrakt Venstres Erhvervspris 2014 ved et velbesøgt møde på Café Espersen fredag d. 21. november 2014.

201411_Venstres Erhverv pris_LVed overrækkelsen var Dragør Erhverv repræsenteret af formand Rasmus Gundelund Nielsen og næstformand Susanne Lindø. Borgmester Eik Dahl Bidstrup stod for overrækkelsen og motiveringen af valget.

Ved velkomsten til mødet understregede formand for Venstre i Dragør, Erik Skovgaard Nielsen, at det var en meget enig bestyrelse og forening, som stod bag valget af årets erhvervspris.

I motiveringen af valget af Dragør Erhverv fremhævede Eik Dahl Bidstrup det store arbejde og engagement foreningen har lagt i at skabe interesse og debat om erhvervspolitikken i Dragør. Det er på kort tid lykkedes Dragør Erhverv at få et stort antal virksomheder i Dragør med i arbejdet. Noget vi også har mærket i Venstre, hvor der har været en god debat med Dragør Erhverv siden foreningens start. Også det gode samspil mellem Dragør Erhverv og kommunalbestyrelsen blev fremhævet af borgmesteren, som noget der har medført en øget fokus på vigtigheden af en aktiv erhvervspolitik i kommunen de kommende år. Det vil der blive arbejdet på at omsætte i praktisk politik de kommende år.

Vi har mange begrænsninger på erhvervsområdet i kraft af kommunens beliggenhed, men vi har også mange interessante muligheder, hvis vi står sammen i kommunen og gør en fokuseret indsats.

Tidligere modtagere af Venstres Erhvervspris har bl.a. været Café Espersen, Barbara Maria, Dragør Fort og Dragør Marked.