Dragør Erhverv klar med fem arrangementer i 2017

Fem-aktiviteter-2017

Et spændende program for maj til oktober 2017: Der er blandt andet udsigt til interview med blogger og iværksætter, Mascha Vang, markvandring med bålmad og en lokal erhvervspolitisk høring med Line Baun Danielsen som ordstyrer.

Dragør Erhverv har tilrettelagt en række spændende arrangementer for erhvervsledere med egen virksomhed og privat- eller firmaadresse i Dragør.

Onsdag den 24. maj sætter foreningen fokus på detailhandlen i Dragør. Benny Nielsen fra Energistyrelsen og TEKNIQ, Installatørernes Organisation, kommer og fortæller, om de store besparelser, der er at hente både på el-regning og på CO2-udledningen, hvis butikken skifter til LED-belysning. I sit oplæg vil Benny også komme ind på, hvordan den rette belysning kan skabe en bedre butiksoplevelse. Desuden er  vi utrolig glade for at kunne byde velkommen til Mahad Farah, som er udviklingschef i Innovator A/S. Innovator arbejder med projektudvikling af ejendomme med særlig ekspertise indenfor detail- og dagligvarebutikker.

Mahad er ansvarlig for projektet med den nye dagligvarebutik i Store Magleby, og ovenpå den triste nyhed om, at KIWI lukker deres aktiviteter i Danmark og dermed også den nye butik her i Dragør, er vi henrykte over, at Mahad har sagt ja til at komme hele vejen fra Aarhus for at fortælle og svare på spørgsmål om projektet og fremtiden for vores nye dagligvarebutik.

Onsdag den 31. maj bliver der mulighed for at høre et live-interview med den succesfulde blogger og iværksætter, Mascha Vang, som for nyligt er flyttet til Dragør. Det sker på gå-hjem-mødet hos Paul Mitchell, hvor hun vil fortælle om sin forretning, varemærke og kommunikation samt den interessante blogging-branche, som oplever stor vækst.
Til sommer inviterer Dragør Erhverv den 21. juni på en hyggelig markvandring med håndholdte snacks ved det økologiske Amagerbrug, Seerupgaard, der leverer økologisk grønt af høj kvalitet til restauranter og butikker.

I samarbejde med Sparringspartnerne og Dragør Kommune inviterer Dragør Erhverv til gå-hjem-møde den 20. september, hvor der sættes fokus på sparring og udvikling hos iværksættere og små- og mellemstore virksomheder (SMV’er). På mødet bliver du klogere på, hvad det vil sige at være sparringspartner, og hvad iværksættere og SMV’er får ud af et sparringsforløb.

Dragør Erhverv varmer desuden op til årets kommunalvalg med en lokal erhvervspolitisk høring den 10. oktober. Som ved seneste kommunalvalg er der tale om et aftenarrangement, som begynder med stegt valgflæsk og lidt til at smøre halsen, før debatten bryder løs. Line Baun Danielsen er ordstyrer.

Alle Dragør Erhvervs arrangementer er åbne for medlemmer samt erhvervsledere med egen virksomhed og enten virksomheds- eller privatadresse i Dragør. Hver virksomhed kan deltage med to personer.

Arrangementerne er gratis for Dragør Erhvervs medlemmer, mens andre betaler 100 kr. pr. person ved gå-hjem-møderne og kuvertpris ved den erhvervspolitiske høring. Oplysning om firma og CVR-nummer, når man tilmelder sig med e-mail til kontakt@dragoer-erhver.dk