Dragør er blevet lidt mere erhvervsvenlig

Dragør er blevet lidt mere erhvervsvenlig

Hvert år tager Dansk Industri (DI) pulsen på de danske kommuners erhvervsvenlighed, og rapporten fra 2016 indikerer, at erhvervsklimaet i Dragør er i fremgang. Den gode nyhed er, at Dragør er rykket tre pladser frem sammenlignet med 2015. Den mindre gode nyhed er, at årets undersøgelse placerer Dragør i den kedelige ende af tabellen, som nummer 90 ud af 96 kommuner.

Det er vigtigt at nævne, at DI skriver i undersøgelsen, at Dragør Kommune er en af de kommuner med den laveste svarprocent. Resultatet påvirkes derfor i højere grad af de enkelte svar, hvilket medfører større udsving rent placeringsmæssigt.

Her hos Dragør Erhverv tager vi dog de positive briller på og hæfter os ved, at vores kommune langsomt kravler op ad rangeringsstien. Derudover håber og tror vi på, at vores kommune kan rykke endnu længere op i tabellen i 2017, når vi for alvor begynder at mærke effekten af kommunes nye erhvervs- og turismestrategi, som blev vedtaget sidste år.
Her i Dragør Erhverv vil vi gøre vores og fortsætte med at forbedre Dragørs erhvervsklima, og vi håber, at flere af kommunens erhvervsdrivende vil støtte op omkring dette.

Læs mere om undersøgelsen fra DI her.