Dragørs bedste iværksætter er nu fundet

Dragørs bedste iværksætter blev kåret til finalen den 11. april på Dragør Skole Syd. Syv dygtige og engagerede iværksættere kæmpede for at vinde finalen. Dommerne og publikum blev præsenteret for syv spændende projekter igennem gennemtænkte præsentationer fra de syv nominerede.

Efter nøje overvejelser fra dommer panelet, gik Anne Kirstine Ellegaard med sejren som vinderen af Iværksætterprisen 2019. Anne Kirstine Ellegaard vandt på baggrund af hendes spændende læringskoncept for børn til 5-7 år i dagtilbud og 0. klasse. Konceptet, som hedder Hepper Planet, går ud på at skabe en større forståelse og nysgerrighed for hinandens forskelligheder. Dette sker igennem et univers med mange figurer, som igennem konflikter og samtaler lærer af hinandens forskelligheder. Alt i alt er budskabet for Hepper Planet: Lad os lege og lære.

Skoleiværksætterpris for sjetteklasserne
Som noget helt nyt blev der også uddelt en skoleiværksætterpris, hvor sjetteklasserne dystede om en præmie på 2500 kr. til klassekassen. Her var det, efter mange spændende præsentationer, David og Marius fra 6.A fra Store Magleby, skole der gik med sejren. Drengene havde fremstillet et produkt, kaldet Radiator Box; en boks, der kan sættes ovenpå radiationen, så man kan tørre dobbelt så mange huer, vanter og jakker efter de snefyldte frikvarterer.

Det var alt i alt en vellykket aften med mange spændende projekter, som alle sammen fremmer iværksætteri i Dragør.

Se billeder herunder og læs mere om Iværksætterprisen her.