Vi tilbyder dig:
Vi tilbyder skræddersyede løsninger der passer til hver enkelt kundes behov. Vi stræber efter at give kunden en unik og personlig oplevelse, hver gang. Vi har briller, og kontaktlinser til alle behov og anledninger. Vi elsker børn, og har byens største udvalg af børne- og ungdomsbriller.

Derfor skal du handle hos os:
Hos os er hver enkelt kunde vigtig, og vi yder ekstra hver gang. Vi har en stor passion for øjne og vores syn og en lige så stor passion for mode og brillestel. Hvert enkelt stel er håndplukket af os, og vi tilbyder brilleglas og kontaktlinser fra de førende leverandører i verden.

Dette gør os unikke:
Vi bor selv i Dragør. Vi har børn i byen. Vi har et godt kendskab til byen og bruger den flittigt selv. Vi handler i de lokale butikker, spiser på de lokale restauranter og er medlemmer i de lokale foreninger.

Hvorfor driver I virksomhed i netop Dragør:
Vi har længe haft drømmen om vores egen brillebutik, og da vi fik muligheden for at overtage lokalet på Kongevejen 15, tog vi springet. Tænk at være så heldig at kunne drive virksomhed i vores dejlige by. Ejer af Dragør Optik ApS, Ragnhild, har tidligere arbejdet som optiker på Amagerbrogade med stor succes, og hun glæder sig til at få lov til at husere på hjemmebane.

Det Bedste ved Dragør er:
Dragør tilbyder det hele! Nærhed til hav og natur, vores gamle by, et godt udbud af butikker, restauranter, kulturoplevelser og foreninger.

Kontakt

Att. Ragnhild Modigh Hansen, Ejer og aut kontaktlinseoptiker hos Dragør Optik ApS
Kongevejen 15B
2791 Dragør
tlf: 91151009