Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Italiensk vinaften

1. maj 2019 @ 19:00 - 21:00

Elsker du gode vine og spændende mad lige så meget som os? Så kom med, når Dragør Erhverv Inviterer til Italiensk vinaften med tapas onsdag den 1. maj i Cafe Dragør Sejlklub fra klokken 19 til 21.

Cafeens dygtige vinmand, Mogens Bay, vil fortælle om italienske vine. Der vil være fokus på de udsøgte vine fra Piemonte i Italien. Piemonte betyder ”ved bjergets fod”, og som navnet antyder, ligger det i de smukke omgivelser ved foden af alperne. De fleste vine fra området er fra lokale druetyper. En af disse er den lækre og populære druetype Nebbiolo. Cafeen serverer desuden tapas, som passer godt til de udvalgte vine.

Kom med til en aften med italiensk tema og lær andre erhvervsledere fra Dragør bedre at kende. Vi i bestyrelsen glæder os til en hyggelig social aften.

Mødet er for erhvervsledere med virksomhed og/eller adresse i Dragør. Det er gratis for medlemmer af Dragør Erhverv (2 personer fra hver virksomhed), mens andre betaler 100 kr. (kontant eller Mobile Pay) ved indgangen.

Tilmelding er nødvendig på kontakt@dragoer-erhverv.dk. Husk at oplyse virksomhedsnavn og CVR.-nummer samt navne og e-mail på deltagere.

Detaljer

Dato:
1. maj 2019
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

café dragør sejlklub
Strandlinien 1B
Dragør, 2791 Danmark
+ Google Map