Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gå-hjem-møde: kom og hør Lidl fortælle om deres nye butik i Dragør

2. december 2020 @ 18:00 - 21:00

Efter et år med corona, hvor vi ikke har kunnet mødes, glæder vi os nu til at invitere til dette spændende gå-hjem-møde med Lidl omkring deres nye butik i Dragør. Det bliver onsdag den 2. december kl. 18 på Dragør Strandhotel, Strandlinien 9, 2791 Dragør.

Er du forvirret omkring den nye Lidl i Dragørs lokation? Eller vil du gerne vide mere om hvad en Lidl butik kan tilbyde Dragør?

Så skal du komme til gå-hjem-møde den 2. december og høre mere om det spændende projekt. Lidl vil komme til arrangementet og fremlægge deres vision for den nye Dragør butik. Derefter vil der være rig mulighed for at få sine spørgsmål besvaret af Lidl.

Der vil også være mulighed for at netværke med andre erhvervsfolk og iværksættere fra Dragør. Der vil være forplejning til arrangementet.

Program:
18:00 spisning
19:00 foredrag med Terje Nedergaard fra Lidls ejendomskontor i København
19:30 spørgsmål til Lidl
20:00 networking

Alle corona retningslinjer vil blive overholdt til dette arrangement så husk jeres masker og sprit. Det er meget vigtigt at man tilmelder sig til spisning og/eller til arrangementet. Det sker via kontakt@dragoer-erhverv.dk. Oplys venligst antal deltagere, CVR-nummer og om du ønsker at deltage i fællesspisning.

Detaljer

Dato:
2. december 2020
Tidspunkt:
18:00 - 21:00

Sted

Dragør Strandhotel
Strandlinien 9
Dragør, 2791 Danmark
+ Google Map