Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gå-hjem-møde: Besøg hos Københavns Lufthavne

30. maj 2018 @ 18:00 - 20:00

Dragør erhverv besøger Københavns Lufthavne den 30. maj i den stemningsfulde Vilhelm Lauritzen Terminal på Vilhelm Lauritzens Alle 1, 2770 hvor lufthavnen er vært for et let traktement.

Aftenens tema er udviklingen af lufthavnen, som øens største arbejdsplads og et vigtigt trafikknudepunkt i Skandinavien.

Program
Kl. 18.00 Marie Scott Poulsen, Senior Advisor, byder velkommen.

Kl. 18.15. Jens Ulrik Romose, Senior Advisor, præsenterer lufthavnens overordnede ekspansionsplaner, afledte effekter og visioner, efterfulgt af spørgsmål og debat.

Kl. 19.00 Inger Seeberg, Miljøchef, præsenterer lufthavnens miljøindsats og visioner på området efterfulgt af spørgsmål og debat

Kl. 19.40 Marie Scott Poulsen fortæller om den særlige indsats for dialog med ’naboer’ og lokalområdet omkring Lufthavnen.

Tilmelding
Arrangementet er åbent for erhvervsledere og virksomhedsejere med virksomhedsadresse eller privatadresse i Dragør. Arrangementet er gratis for 2 personer fra hvert medlem af Dragør Erhverv. Andre betaler 100 kroner per deltager. Tilmelding nødvendig på kontakt@dragoer-erhverv.dk – husk firmanavn, CVR nummer og navne på deltagere i tilmeldingen. Det er også muligt at indmelde sig i Dragør Erhverv ved tilmeldingen.

Detaljer

Dato:
30. maj 2018
Tidspunkt:
18:00 - 20:00