Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bliv mester i digital markedsføring

1. september 2021 @ 18:30 - 21:30

Digitale Workshops fra 1. september til 13. oktober: Kom og hør René Hjetting fortælle om de digitale medier som kommunikationsplatform.

Dragør erhverv inviterer virksomheder og virksomhedsledere fra Dragør til digitale workshops, som kommer til at foregå over fem onsdage, hvor du automatisk tilmelder dig til alle dage.

De digitale medier bliver en vigtigere og vigtigere kommunikationsplatform for alle erhvervsdrivende. Her får man nemlig mulighed for at fortælle sine kunder om alt fra den gode historie til de skarpe tilbud.

Derfor tilbyder Dragør Erhverv sine medlemmer et forløb med en af de skarpeste indenfor feltet, René Hjetting, der bl.a. har skrevet bogen ”Opbyg dit publikum” om målgrupper på sociale medier. Han kommer til at stå i spidsen for disse workshops, hvor han vil tage os fra den spæde begynder, hvor alle kan være med og sørge for, at vi bliver klædt på med opgaver, som vi kan bruge i fremtiden.

Så er du ”begynder” eller tænker, at du gerne vil have mere viden indenfor dette felt, så skynd dig at tilmelde dig. DER ER KUN 20 PLADSER, OG DE GÅR EFTER FØRST TIL MØLLE-PRINCIPPET.

Tilmelding skal ske via kontakt@dragoer-erhverv.dk. Oplys venligst navn, mobilnummer samt CVR-nummer.

Kurset er gratis, dog med en brugerbetaling på 100,- pr. gang til forplejning og håndtering. Der vil være en sandwich, en sodavand og isvand til alle workshops.

Tid og sted
Venue: Dragør Strandhotel
Tidspunkt: 18.30-21.30
Datoer:
Onsdag 1. september  – Facebook organisk – Grundlæggende hvordan du bedst kan bruge indlæg og historier til at opbygge et publikum.
Onsdag 8. september – Facebook grupper – Hvordan du bruger grupper til at supporterer din forretning.
Onsdag 15. september – Facebook annoncering – Hvordan du bruger Facebook annoncering nemt og bekvemt til at skabe salg.
Onsdag 22. september – Instagram organisk – Grundlæggende hvordan du bedst kan bruge indlæg, historier og reels til at opbygge et publikum.
Onsdag 13. oktober – Instagram annoncering – Hvordan du bruger Instagram annoncering nemt og bekvemt til at skabe salg.

MEDBRING EN COMPUTER ELLER DET DU BRUGER TIL AT GÅ ONLINE. DER STILLES IKKE MASKINER TIL RÅDIGHED

Detaljer

Dato:
1. september 2021
Tidspunkt:
18:30 - 21:30

Sted

Dragør Strandhotel
Strandlinien 9
Dragør, 2791 Danmark
+ Google Map