BedreBolig-ordningen hos Strømberg & Sahl

BedreBolig-ordningen hos Strømberg & Sahl

Sammen med Dragør Kommune sætter Dragør Erhverv fokus på Energistyrelsens nye BedreBolig-ordning, hvor bygningskyndige tilbydes gratis efteruddannelse som BedreBolig-rådgivere.

Uddannelsen er gratis og retter sig mod håndværkere, ingeniører, arkitekter og andre bygningskyndige, som kan uddanne sig til at rådgive boligejere om energiforbedringer i deres boliger. BedreBolig-ordningen kan også have interesse for andre, fx ejendomsmæglere, banker og revisorer i forbindelse med udlån og salg af boliger.

Derfor inviterer vi alle relevante Dragør-virksomheder til dette særlige gå-hjem-møde hos Strømberg & Sahl den 29. oktober fra kl. 17.30

På mødet fortæller Tommy Olsen og Steffen G. Dyrhauge fra BedreBolig-sekretariatet om den nye uddannelse og rådgivningsordning og giver eksempler på, hvordan virksomheder, som har deltaget i forsøgsordningen forud for den landsdækkende lancering, har brugt BedreBolig.

Vært for mødet er Strømberg & Sahl, som er en entreprenør og byggestyringsvirksomhed, der har succes med nybyggeri, ombygninger og tilbygninger for store kunder i Hovedstaden.

Virksomheden har indtil for ganske nyligt haft lokaler i Dragør, men er pga. succes og stigende forretningsomfang flyttet til egne lokaler på Englandsvej 358, hvor mødet også holdes.

Mødet er åbent for alle erhvervsledere med virksomhed og/eller privatadresse i Dragør med hver 2 personer. Arrangementet er GRATIS. Dragør Erhverv giver en let forplejning.

Tilmelding er nødvendig og tildeles efter først til mølle ved e-mail til: kontakt@dragoer-erhverv.dk