Dragør Badehotel

Hvem er vi?
Dragør Badehotel København er et 3-stjernet hotel beliggende nær stranden med en smuk udsigt over Øresund og Øresundsbroen. Vi tilbyder overnatning samt forplejning i charmerende omgivelser til private og virksomheder. Vores unikke beliggenhed i naturskønne omgivelser sammen med den korte distance til både Kastrup Lufthavn og Københavns centrum, gør os til et populært konferencecenter, uanset om De ønsker en traditionel konference eller en walk-and-talk langs de smukke strande eller i den charmerende gamle bydel med de kendte gule huse.

Vi har i alt 33 værelser, herunder enkelt- og dobbeltværelser, familieværelser og værelser tilgængelige for handicappede med indgang på gadeplan.

Vi leverer de charmerende rammer og De medbringer det gode humør.

Derfor skal du besøge os:
Vi har i over 100 år afholdt selskaber på Dragør Badehotel, og det er med god grund, for her mødes nye og gamle traditioner i skøn forening. Et væld af fødselsdage, dåbe, konfirmationer, bryllupper mv. har fundet vejen til de charmerende lokaler med den smukke udsigt.

Vi kan tilbyde selskabspakker fra 12 til 150 kuverter i vores lyse, venlige lokaler, samt på vores udendørs terrasser og i haven. Menuen spænder fra traditionel dansk mad til italiensk buffet til en speciallavet løsning efter Deres ønsker.

Vi glæder os til at byde Dem indenfor.

Kontakt:
Dragør Badehotel
Drogdensvej 43
2791 Dragør
www.badehotellet.dk

Tlf.: +45 32 53 05 00
E-mail: dragor@badehotellet.dk