BankNordik Dragør

Hvem er vi?
BankNordik er en moderne, ambitiøs og handlekraftig full-service bank – vi er ikke bange for at tænke nyt og skabe innovative løsninger. Som et af Nordens mest solide pengeinstitutter har BankNordik finansiel styrke til at opretholde en stærk platform til gavn for vores kunder, banken og de samfund vi befinder os i.

Vi tilbyder
I BankNordik har vi fokus på privatkundemarkedet – både i forhold til privatkunder og Private Banking. Vi er meget bevidste om vigtigheden af gensidig tillid i samarbejdet med vores kunder og arbejder målrettet for at gøre vores rådgivning forståelig og relevant – her er vi vores ansvar yderst bevidst.

Derfor skal du handle hos os
Som bank er vores fornemste opgave at sikre, at du altid har ro i maven omkring din økonomi. Alt for mange bankkunder forstår ikke deres bank – dét problem vil vi være med til at løse. Derudover finder vi altid en skræddersyet løsning, der passer til din økonomi og dine behov – uanset om det drejer sig om den daglige økonomi, en bolighandel, pension eller investering.

Det bedste ved Dragør er
Vi er en lokal bank, som sætter stor pris på vores kunder og vores nærmiljø. Flere af vores rådgivere bor i lokalområdet, og vi involverer os i byen og det lokale liv. Dragør er noget helt specielt!

Kontakt
BankNordik
Dragørhjørnet 2
2791 Dragør

Tlf.: 76 97 80 00
E-mail: dragoer@banknordik.dk

Filialleder:
Tom Dibbern
Direkte tlf.: 33 46 55 01
E-mail: tdi@banknordik.dk