Arkinaut

Hvem er vi?
ARKINAUT er ejet af Jan Felland, der er arkitekt, bygningskonstruktør og byggeøkonom. Jan har 24 års erfaring fra byggebranchen, hvor han bl.a. har været videnscenterchef i Bolius og arbejdet 12 år som byggerådgiver. Vi er en lille virksomhed med et stort netværk, og vi har fast samarbejde med ingeniørfirmaer, landinspektører og andre arkitektfirmaer m.v.

Vi tilbyder:
Full service arkitekt- og byggerådgivning, som giver sikkerhed for godt byggeri. Vi hjælper husejere, virksomheder og institutioner med at gennemføre bygge- og renoveringsopgaver. Vi analyserer, tegner skitser, laver tegninger til ansøgning om byggetilladelse, udarbejder arbejdstegninger til håndværkere, indhenter og vurderer håndværkerpriser og kontrollerer arbejdets udførelse.

Derfor skal du handle hos os:
Vi har 24 års erfaring, og vi har stadig en ambition om af finde de absolut bedste løsninger både arkitektonisk, funktionelt og byggeteknisk til hver enkelt kunde. Derudover er det også vigtigt for os at sikre at processen bliver god og tryg.

Dette gør os unikke:
Som et lille og erfarent firma er vi meget tilgængelige, fleksible og i stand til at rykke hurtigt, når det gælder.

Derfor er vi medlem af Dragør Erhverv:
For at hjælpe med at styrke det lokale erhvervsmiljø, møde nye mennesker og få nye relationer samt bidrage med det jeg nu kan.

Derfor er det vigtigt at støtte op om det lokale erhvervsliv:
Et lokalt erhvervsliv er afgørende for at stemningen og livet i enhver by.

Det bedste ved Dragør er:
At byen er den perfekte ramme for mine børns barndom.

Dragør ville blive en bedre by hvis…:
Vi var lidt mere modige rent byplanmæssigt eksempelvis i forhold til havnen.

Kontakt:
ARKINAUT Arkitekt- og byggerådgivning
Engvej 67A
2791 Dragør
www.arkinaut.dk

Tlf.: 24 88 31 53
E-mail: JF@arkinaut.dk